2777
2789
عنوان

کاربرای آقا لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره با دوستاش در چه حدی دوست باشه . و اینکه وقتی قراره زیر نظر بگیریم همه جوره هست هم مجازی ه ...

مجازی یعنی مثلا دقت میکنید چه پروفایل یا استوری ای میذاره ؟

یا مثلا فالووراش کیا هستن ؟

حضوری چجوری زیرنظر میگیرید؟

سلام من پسرم 

ببین اول بهت بگم بستگی داره ممکنه به یه رفیق خیلی صمیمیش بگه چون خیلی باهاش راحته این از این ولی در کل به کسی نمیگن 

بعدیش اینکه زیر نظر گرفتنشو بستگی به طرفت داره که چقدرپیگیر باشه و اینکه بلد باشه و اینا که اگه بخاد از نوع پیگیرش باشه مجازیو واقعی که هیچ هفت نسل طرفم در میارن😂😂

سلام من پسرم ببین اول بهت بگم بستگی داره ممکنه به یه رفیق خیلی صمیمیش بگه چون خیلی باهاش راحته این ا ...

سلام آهان پس که اینطور 

ولی هضم نمیکنم خداییش

بلد باشه مثلا چیکار میکنه

اصن چجوری تا هفت نسل رو درمیارید؟

مگه میشه 😐

درسته نمونش دو تا پسر همکلاسی مون که خیلی صمیمی هم هستن هر دو روی دوستم کراشن ولی از حس هم خبر ندارن ...

ببین با این چیزی که تعریف کردی دیگه مطمئن شدم دکتر عزیزی راست میگفت👌😂😂😂😂

سلام آهان پس که اینطور ولی هضم نمیکنم خداییشبلد باشه مثلا چیکار میکنهاصن چجوری تا هفت نسل رو درمیاری ...

دیگه ادم پیگیری باشه در میاره البته همه اینطوری نیستن بعضیا فقط در حد اینکه ببینن طرف خانوادش چجورینو قیافش اوکی باشه رضایت میده و دیگه کاری نداره به گذشته و خلاصه هر چیز دیگه ای ادما باهم فرق دارن بسیتگی داره که طرف تو از کدوم مدلش باشه