2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم که کوچیک نشم

138 بازدید | 10 پست

از دیروز با هم قهریم 

البته با هم حرف میرنیم اما سردیم باهم

منم الان سالنم حالم اصلا خوب نیس گلو درد و سردرد شدید دارم هواهم به شدت سرده نمیتونم پیاده برم عمدا هم میخوام این بیاد دنبالم که اشتی کنیم

اما چجوری بش بگم که کوچیک نشم

البته هرشب خودش‌ میاد دنبالم یعنی امروز هم حتما ساعت 8 اینا میاد اما حالم خوب نیس میخوام زودتر بیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین قهر چیه واقعا مثل بچه هاااا

من اصلا قهر نکردم با همسرم 

بعد دعوا اون گفته قهرم منم گفتم فدا سرم فردا زنگ زده از سرکار آشتی کنه مثلا ک میگم من قهر نبودم 

هربار بعد دعوا من مشکلات میگم اون میگه ناراحتی هارو میگیم تموم میشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

اخه ازت معذرت خواهی کرد عشقم؟ بزار خب یکم عذاب بکشه لاقل چی بگم اخه ولی اینطوری کنی پر رو میشه ها ی وخ
بخدا اگه نترسه از دفه دیگه رنگی تراشو بهت میگه خیالش راحته به هرحال تو پیش قدم میشی
بزار انقد بمونه خودش بیاد یاد بگیره بفهمه حرفش بد بوده بفهمه حدشو باید بدونه اگه تورو میخواد
بزار بفهمه ارزش داری تو بهت ارزش بده!

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)