من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم حجاب داشتن خیلی سخته ها .باید خیلی کارا رو نکنی. تا شأن حجاب رو پایین نیاری.میتونی عزیزم؟اگه م ...
حرفتون رو واقعااااا قبول دارم دوست آبجی من چادرررررررررررری کامل میره مغازه ی آرایش بهداشتی میگه ببخشید برقا رفته میتونم به آینه نگاه کنم رژم رو تمدید کنم 🤐🤐🤐😐😐من و آبجیم و مغازه فروشه هنگ کردیم گ
مثلاً نمیگم آرایش با چادر نکن میتونی بکنی ولی رژ قرمز نزن .کلا خوشتیپ باش .مثلاً با چادر شلوار زاپ دار نمیشه پوشید ساپورت خیلی تنگ. نمیشه پوشید یا کفش پاشنه ده سانتی و موهاتو با کلیپس درست کنی و کلیپس و ارتفاعش زیر چادرت پیدا باشه .خیلی چیز خوبی نیست .
عزیزم منظورشون اینه که باید درست رفتار کنه که بعدا ادم هایی پیدا نشن بگن ببین این چادریه ولی....
آره نگن چادریه ولی نگا رژ قرمز زده جلب توجه کنه یا ببین چادریه ولی عشوه میاد یا این چه چادر پوشیدنیه که مثلاً با چادر روسری تور و گیپور پوشیده یا شلوار زاپ دار پوشیده .