2777
2789
عنوان

میخام چادری شم🧕🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 48 پست
عزیزم حجاب داشتن خیلی سخته ها .باید خیلی کارا رو نکنی. تا شأن حجاب رو پایین نیاری.میتونی عزیزم؟اگه م ...

یجور میگی انگار مایی ک چادری نیسیم هرکاریو میکنیم😐

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عاشق چادرم و بچگی چادری بودمبعدا بدلایلی دیگ کلا استایلم تغییر کرده

ینی شدی مانتویی؟

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

خوب بستگی به عقاید و دین داره اگه فقط برای بهتون اومدن چادر سرکشید دو روز دیگه میگید دوست ندارم و بهم نمیاد و فلان و بهمان

اما از روب عقاید باشه به خودتون مربوط میشه 

هر طور مایلید عزیزم

عزیزم حجاب داشتن خیلی سخته ها .باید خیلی کارا رو نکنی. تا شأن حجاب رو پایین نیاری.میتونی عزیزم؟اگه م ...

یعنی چکار نکنم ؟؟؟

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

زیباست 

هر طور ک خودت راحتی 

انتخاب قشنگیه

مطمئن باش خیلیا مسخره میکنن اذیت میکنن خیلیا هم تایید میکنند

خودم شوهرم بهم میگه چادر بپوش بعد دختر خاله ش ب هجده سال ک رسید چادر و حجاب کامل گذاشت بعد شوهرم دیدش گفت اینو نگاه مادر شهید و بعدم خندید بی منظور بود ولی مسخره بود اونم گفت از قبل فکر حرفهای بقیه رو کردم و دیگه کسی ب خودش اجازه نداد درباره بقیه نظر بده