2777
2789
عنوان

من آجیل مشگل گشا میخام نذر بدم

57 بازدید | 5 پست

به نیت امام حسین و ۷۲ شهید وکربلا ولی تا جایی که شنیدم میگن آجیل مشگل گشا به نیت حضرت علی باید باشه ..‌ حالا نیت من که گرفتم اشتباه به نیت امام حسین و۷۲تن کربلا..

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

که به حاجتم برسم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به نیت همه اماما دیدم که آجیل مشگل گشا میدن.حضرت عباس، امام حسن مجتبی، امام زمان...فرقی نداره

مطمعنی عزیزم

اره بابا، خدا اینقدر مهربونه، دعا کردن و نذر کردن قاعده و قانون نداره والله.انشالله به خواسته ات میر ...

عزیزم اگه میتونی برا امضام آیه الکرسی بخون منم برات میخونم خوندی لایک کن منم به نیتت بخونم