2777
2789
عنوان

کیا همزن برقی دارن میشه بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 52 پست

من هردوتارو دارم کاسه دار خیلییی راحته همزن دستی یکبار استفاده کردم دیدم واقعا دستم خسته میشه بیشتر از دو دقیقه نمیتونی دستت بگیری 

بعد کاسه ای اگه میخوای بخری ته کاسه نباید خیلی پهن باشه هرچی گردی ته کاسه کمتر باشه بهتره چون اینجوری مواد به لبه کاسه نمیچسبه 

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من 4 ساله new lifeدارم خیلی خوبه هم کاسه داره هم میتونی جداش کنی سه ساعتم باهاش کار کنی داغ ...

خداروشکر چه خوب حتما نگاه میکنم به قیمت هاش 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
من کاسه دار دارم ولی همیشه برمیدارم دستی استفاده میکنم کاسشو خوشم نمیاد نمیدونم چرا

مارکتون چیه راضی هستین

شما از اونایی که جدا میشه بخرید خیالتونم راحته

آخه شهرمون کوچیکه چیز جالب نداره الآنم باردارم نمیتونم شهر دیگه ای برم همه وسایل هام اکثر از دیجی کالا خریداری کردم میترسم بخرم از اون مدل نباشه

آره این قدیمیه اصله شاید شما اصل نبودهحالا زیادم سختش نکن یه کاسه دار جدا شونده بخر

آره خوب چیزای که برا چند سال پیش با الان خیلی فرق داره اگه بتونم یه چیز اینجوری میگیرم که جدا بشه بازم ممنون بابت نظرت عژیزم

من هردوتارو دارم کاسه دار خیلییی راحته همزن دستی یکبار استفاده کردم دیدم واقعا دستم خسته میشه بیشتر ...

چه خوب ممنون از راهنماییت فقط لطف میکنین در مورد مارکشم بگی مارک همزن هاتون چیه 

چه خوب ممنون از راهنماییت فقط لطف میکنین در مورد مارکشم بگی مارک همزن هاتون چیه

همزن خودم اسمش یادم نیست پاشدم نگاه میکنم میگم بهت ولی خیلی راضیم ازش 

همزن دستی که دارم یورولوکس اینم خیلی خوبه راضیم ازش 

مامانم همزن کاسه ای هنریچ داره اون خوب نیست

بهترین ها سهم تویی که داری این متن رو میخونی💕 برای خوشبختی منم دعا کنید 

همزن خودم اسمش یادم نیست پاشدم نگاه میکنم میگم بهت ولی خیلی راضیم ازش همزن دستی که دارم یورولوکس این ...

ممنون میشم نگاه کنین بهم بگین و ممنون از اینکه نظرتم گفتی