2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار نخ دادنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست

نه به نظرم.‌ شاید هم واقعا قصدش این باشه ولی خب نمیشه مطمئن گفت قصدش اینه که سر صحبت رو باز کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من برام سوال شد همکلاسیم پیام داد که سلام خوبین میشه حرف بزنیم بعد اصلا تو کلاس نیومدا تاحالا فقط چون عضو گروه کلاس بود شناختم بعد نوشتم سلام‌شما جواب نداد😂فازش چی بود

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

ن ن من همون دختریم ک خودم رسمی پیام میدم سوال درسی میپرسم حس کردم نکنه دارم نخ میدم

پس اگه اون منظور بگیره حبیبه 😂😁

و یا اونایی که بهتون گفتن اینکار منظور داره حبیبن...

چون این تبادلات طبیعیه توی دانشگاه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بابا من خودم اونی ام ک پیام میدم و بقیه میگن داری نخ میدی نکن برا همین پرسیدم ببینم واقعا دارم نخ می ...

کسی اگ اینطور بت گف 

بگو اینا تو حیطه کاری شمان ، هنوز تخصص شمارو هرکسی نگرفته -

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

کسی اگ اینطور بت گف بگو اینا تو حیطه کاری شمان ، هنوز تخصص شمارو هرکسی نگرفته -

چقدر شماها بلدییین 

اگه تو جای من زندگی میکردی وضعیتم تو زندگی خیلی بهتر از الان بود چون من در مقابل توهین دیگران همیشه سکوت میکنم😂

چقدر شماها بلدییین اگه تو جای من زندگی میکردی وضعیتم تو زندگی خیلی بهتر از الان بود چون من در مقابل ...

من خاندانمون از اونایین ک خ ب هرکسی رو میدن و همه سوارشون میشنو و خیلی میخندن

ولی منو مامانم این عادتو ترک کردیم و خلاصه..

بخصوص من

هیچکس باورش نمیشه دختر همون طایفه‌م😂🤡

باید سعی کنی خجالتو بزاری کنارو یادبگیری

اگ دخترعمه،دخترعموهات مث‌من بود خوب از دماغ فیل افتادنو یاد میگرفیت.. اصلا جوری رو مخن ک..

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

تاپیک قبلیتو خوندم

چون گفتی درس خونن و اگه دختری رو نشناسم پیام میدم به نظرم عیبی نداره

مهم نباشه برات ولی حواست باشه همیشه رسمی پیام بدی 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️