2777
2789
عنوان

خدا رو چه دیدی شاید شد✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 47 پست
سلام قشنگم ن عزیز ..هنوز مامانم از مسافرت نیومد بلاتکلیف موندیم

ان شاءااله که به حق امام حسین خدا دلت رو شاد کنه به زودی 

بعد سوره تکویر رو چطور خوندی ؟

منم ۳۸ سالمه دیگه ازدواجم جور نشده تابحال

خدایا شکرت🙏
شاید خدا تو رو سر راه مت قرار داده اینو بهم میگی ، دورت بگردممیدونی ، خیلی ذکر گفتم ولی نشد ....اگه ...

ان شاءالله که به حق امام حسین زودی آشتی میکنی توکلت بخدا 

بارداری بی زحمت برای بخت من و داداشم دعا کن اخه هر دو دیگه نزدیک ۴۰ سال شدیم و مجردیم 

من واست دعا میکنم آشتی کنی زود

خدایا شکرت🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاءالله که به حق امام حسین زودی آشتی میکنی توکلت بخدا بارداری بی زحمت برای بخت من و داداشم دعا کن ...

دعا کردم عزیزم انشالله

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

هر چی ک ب صلاحته همون پیش میاد برات 🌱🤌

کاش توی امضا بزنید کاربر اقا هستید ،ادم ریپ نزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

قابل تعقیر نیستش..

تغییر 

بعدم امضا هروقت بخوای میتونی تغییر بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءااله که به حق امام حسین خدا دلت رو شاد کنه به زودی بعد سوره تکویر رو چطور خوندی ؟منم ۳۸ سالمه ...

۴۰ روز پشت سرهم ..من شبا قبل خاب میخوندم اجی ..

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

قربونت ❤️

اجی واس من معتاد از اب در اومد ..زوری از خدا نخواه ولش کن ...امشب بهم زدم همه چیو حالم خرابه ..💔💔💔💔

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

[QUOTE=367119048]اجی واس من معتاد از اب در اومد ..زوری از خدا نخواه ولش کن ...امشب بهم زدم همه چیو حالم خرابه ..💔💔

آخی عزیزم خدا دوست داشته که قبل از خاستگاری فهمیدی 

خدا رو شکر کن دختر 

ان شاءالله که به حق امام حسین به زودی خدا دلت رو شاد کنه و بهترین مرد بشه همدمت توکلت بخدا باشه 

درسته تا خدا نخواد نمیشه 

پس توکل به خودش 

خدایا شکرت🙏
[QUOTE=367119048]اجی واس من معتاد از اب در اومد ..زوری از خدا نخواه ولش کن ...امشب بهم زدم همه چیو ح ...

قربونت ..ممنون از دعای خیرت قشنگم ❤❤❤هییی خواهر مرد خوب کجا بود همه از دم. بی غیرت