2777
2789
عنوان

خدا رو چه دیدی شاید شد✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 47 پست
دلخوشیم به شاید ها..

یعنی میشه روزی منو خواهرشوهرم اشتی کرده باشیم

قهر خیلی داره عذابم میده

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میشه روزی منو خواهرشوهرم اشتی کرده باشیمقهر خیلی داره عذابم میده

سوره کوثر و زیاد بخون تو خونه داری کار میکنی هی بخون ب نیت اشتی 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

سوره کوثر و زیاد بخون تو خونه داری کار میکنی هی بخون ب نیت اشتی

تاثیر داره؟ اگه بشه یه عمری دعات میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

تاثیر داره؟ اگه بشه یه عمری دعات میکنم

اره خیلییییی 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

سلام .با توجه به امضات نامزد کردین گلم؟

سلام قشنگم ن عزیز ..هنوز مامانم از مسافرت نیومد بلاتکلیف موندیم 

اره خیلییییی

شما نتیجه گرفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما نتیجه گرفتی؟

اره اجی ...خیلی چیزا رو بخوندن دعا بدست میارم 

اره اجی ...خیلی چیزا رو بخوندن دعا بدست میارم

شاید خدا تو رو سر راه مت قرار  داده اینو بهم میگی ، دورت بگردم

میدونی ، خیلی ذکر گفتم ولی نشد ....

اگه با خوندن سوره کوثر بشه تا سال ها دعای خیرم پشت سرته ، مطمئن باش... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید خدا تو رو سر راه مت قرار داده اینو بهم میگی ، دورت بگردممیدونی ، خیلی ذکر گفتم ولی نشد ....اگه ...

الهی دورت بگردم ..خودمم برات دعا میکنم عشقم ...انشالله حاجت روا بشی شرمندتون نشم ...با خلوص نیت بخون عزیز دلم 💋💋💋❤

الهی دورت بگردم ..خودمم برات دعا میکنم عشقم ...انشالله حاجت روا بشی شرمندتون نشم ...با خلوص نیت بخون ...

خدانکنه..ممنونم فداتشم وای این چه حرفیه توروخدا اینجوری نگو دشمنت

مطمئنم با نیت پاک شما منم حاجت روا میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه..ممنونم فداتشم وای این چه حرفیه توروخدا اینجوری نگو دشمنتمطمئنم با نیت پاک شما منم حاجت روا ...

انشالله 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤