2777
2789
عنوان

کسایی که با همسرتون دوست بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 111 پست
همه اینجورنیستن مگرخودپسره لاشی بوده باشه ک شکاک باشه اما

دقیقت منم همچین چیزی اومد تو سرم ولی دیدم سه چهار نفر اینجوری گفتن گفتم بپرسم ببینم چجوریه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

برای من که نشده ولی برام دعا کنید باردار هستمو بشدت از همسرم بدم میاد حتی از لباساش که تو کشو هست من ...

اگه ماه های اوله تحمل کن میگذره اینطوریم نگو گناه داره خیلیا حسرت یه تار مو همون بچه رو می کشنا

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من ک نبود چون همه چیزی ک ت گذشته ام اتفاق افتاده بود رو از زبون خودم شنیده و هر کسی پشت سرم بد ب ...

چه خوب که رابطتون با صداقت شروع شده

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

دقیقت منم همچین چیزی اومد تو سرم ولی دیدم سه چهار نفر اینجوری گفتن گفتم بپرسم ببینم چجوریه

الان من ازگذشتم و دوستام گفتم مشکلی نیس اماهرباردعوامون میشه میزنه توسرم که چکارکردی واینا 

نه شکاک نیست دلیلی هم نداره بخواد بزنه تو سرم این حرفا چیهبعضیا ذاتشون خرابه

بله عزیزم ممنونم

توی یه تاپیک دیدم چند نفر گفتن گفتم چجوریه که اینجور میگن 

من از گدشتم گفتم براش مشکلی نیس ولی بنظرم ازگدشتتون نگید ب شوهراتون

اره تا یه حد نباید گفته شه به خصوص بدی خونواده

چون توی هر بحثی میکشه وسط

کسی که شکاکه نوعی بیماری داره ربطی به ازدواجِ دوستی یا ازدواج سنتی نداره من سال ۸۳با همسرم دوست شدم ...

الهی 

سالی که من بدنیا اومدم شما ازدواج کردید😍

برای من که نشده ولی برام دعا کنید باردار هستمو بشدت از همسرم بدم میاد حتی از لباساش که تو کشو هست من ...

چرا سعی نمیکنید با هم کنار بیاید؟

ایشالا بچتون به سلامت بدنیا میاد

نه اصلاااا شکاک نیست.این حرفا چیه همسر سابق من شکاک بود ازدواجمون هم سنتی بود.این نوع ازدواج نیست که ...

مرسی عزیزم

منم طرز فکرم همین بود

ولی اونجا که دیدم چند نفر اینجوری میگن کمی مردد شدم 

الان من ازگذشتم و دوستام گفتم مشکلی نیس اماهرباردعوامون میشه میزنه توسرم که چکارکردی واینا

اره یه سری چیز ها رو نباید گفت

شاید اگر برعکسش هم بود مثلا همسرتون میگفت شما هم همینجور برخوردی داشتید

ای جان 😍 پسر بزرگم متولد هشتاد و هفته

خواهرم خرداد هشتاد و پنج به دنیا اومد 

ما مهرِ هشتاد و پنج عقد و ازدواجمون بود

تا الانم خداروشکر کنار هم هستیم 

اینا همه به ذات آدما برمیگرده و اینکه کجا و چطور بزرگ شدن 

نقش خانواده در اینجا خیلی پررنگه خصوصن پدر برای پسر 

چون پسرا از پدرشون الگوبرداری میکنن

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

ای جان 😍 پسر بزرگم متولد هشتاد و هفتهخواهرم خرداد هشتاد و پنج به دنیا اومد ما مهرِ هشتاد و پنج عقد ...

عزیزم خدا حفظشون کنه خواهرتون دو ماه از من بزرگتره😍😍❤❤

همیشه خوشبخت باشید عزیزم 😍😘