2777
2789
عنوان

میخوام ایفون بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 78 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

11 قدیمی میشه//؟اخه بابام بیشتر از 40 بهم نمیدهههههه خخخ وگرنه دوست دارم مدل بالاتر بخرم

خب با ۴۰ سامسونگ بخر

۴۰ خیلی کمه برا ایفون

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

وایی بهار همین الان از یکی از اشناهام پرسیدماطلاعاتم برا ماه قبل بود،الان اطلاعات جدیدو بهت بگم نمیز ...

نه گل نمیزنم بگووو خخخ

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

11 قدیمی میشه//؟اخه بابام بیشتر از 40 بهم نمیدهههههه خخخ وگرنه دوست دارم مدل بالاتر بخرم

ببین اینو به عنوان کسی که خودش 13پرومکس داره میگم بهت

خودتو درگیر مدل نکن

اره قدیمیه ولی خب صد شرف داره نسبت به گوشیای دیگه اگه پولت به همین میرسه همینو بگیر

الان خیلیا با ایفونxدارن حال میکنن انگار 16دارن😂

دیگه 11پرومکس به بالا که جای خود دارد

ببین اینو به عنوان کسی که خودش 13پرومکس داره میگم بهتخودتو درگیر مدل نکناره قدیمیه ولی خب صد شرف دار ...

شما 13 پرومکس داری؟؟؟ یکم راجب ایفون بهم اطلاعات بده ... کار باهاش سخته یانه؟؟

یا 13 میخرم یا 12 پرومکس

اره عزیزم پرومکس ها همشون سه دوربین دارنمعمولیا دوتا

همین 11 پرومکس میخرم خخخ من فقط میخوام گوشیم ایفون باشه 3 دوربین داشته باشه یکم پز بدم جلو دختر داییم خخخ 

شما 13 پرومکس داری؟؟؟ یکم راجب ایفون بهم اطلاعات بده ... کار باهاش سخته یانه؟؟یا 13 میخرم یا 12 پروم ...

اره عزیزم

باور کن قبل اینکه بخرم همه میگفتن نخر نمیتونی سخته

ولی الان خیییلی عادی شده برام

تازه اصلانم سخت نیست فقط همه ستینگش انگلیسیه که یکم کار کنی راه میوفتی