2777
2789
عنوان

کمک هاله بی بی چک

270 بازدید | 52 پست

بینید میشه روز دوم از موعد این هاله ها که با چشم به راحتی دیده میشه را انداخت اما شاید ا ساعت بد شایداولشم بود بد واضحتر شد الان عکسشا میزارم داستان چیه ۲تا بی بی چکام اینه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم چیزی ندیدم 

ولی برای خودم چون زود زدم یه هاله کم رنگ شد که وقتی بی بی چک کنار بود و خشک شد قشنگ پیدا بود هاله داره

الان برو قبلی هارو ببین که خشک شده. چه طوریه

البته اگر داریشون

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
منم چیزی ندیدم ولی برای خودم چون زود زدم یه هاله کم رنگ شد که وقتی بی بی چک کنار بود و خشک شد قشنگ پ ...

کیفیت عکس بده وقتی با نت میاد ببین هاله را قشنگ به راحتی با چشم میبینم اما کمرنگه 

منم چیزی ندیدم ولی برای خودم چون زود زدم یه هاله کم رنگ شد که وقتی بی بی چک کنار بود و خشک شد قشنگ پ ...

از اون هاله ها نیست که هی بالا پایین کنی تا ببینی و چراغ قوه بندازی و اینا به راحتی میبینیش 

ولی دیر انداخت شاید ا ساعت بد زمانی که کامل خشک شد

کی زمان پریودیت هست؟ 

برای منم با هاله درست بود و باردار بودم

ان شاءالله که اگر صلاحت هست باردار باشی ❤️

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
کی زمان پریودیت هست؟ برای منم با هاله درست بود و باردار بودمان شاءالله که اگر صلاحت هست باردار باشی ...

۲روز پیش حالا امید به خدا بازم امتحان میکنم فردا یا پس پردا باید پرنگتر بشه