2777
2789

روز به روز جامعه و دنیا بیشتر از پیش خانوما رو دعوت میکنه که قوی باشن ، حقشون رو بگیرن و ...

از اون طرف من هر چی نگاه میکنم پسرا روز به روز دارن شل و ول تر و بی انگیزه تر میشن😐

من کمتر پسری تو هم سن و سالام میبینم که واقعا دغدغه پیشرفت رو داشته باشه دقیقا برعکس دخترای اطرافم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

تا حدودی موافقم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منم همینطورپسری رو ندیدم اطرافم که برای زندگیش بجنگه

منم تا میبینم دنبال خوش گذرونی و پول هدر کردن هستن

بعد میگن کی توی این اوضاع اقتصادی ماشین ، خونه و ... داشته باشه

پسر همسن من دنبال دوست دختراشه منم عین سگ درس میخونم تهش اون خوشبخته😂 پوللل ددی چه میکنه

منم دارم هم درس میخونم و کار میکنم 

پس انداز دارم و ...

خب قدیم مردا از خانما دفاع میکردن پس مردونه تر رفتار میکردن .الان پسرا وقتی آرایش میکنن و رژ میزنن ت ...

بحث دفاع نیست 

چرا تلاش نمیکنن واسه پیشرفت شون؟

چرا همه دخترای تا جایی که میبینم دارن ۱۰۰ شون رو میذارن واسه درس و شغل ولی پسرا تعطیل

من کجا زندگی میکنم پسرها هم درس هم‌کار پیشرفتشون به سختی هست ولی دارن میرن جلو

هر جا هستین خوبه که پرنسسعلی کمه