2777
2789
عنوان

دختربودنم مزخرفه ها

175 بازدید | 28 پست

خاستگاری که معرفیش کردن و عکسش چندشت میشه رو باید بحرفی باهاش که مبادا با حرف زدن از تن صداش،قیافش،حرف زدنش،فکرض،اهلاقش خوشت بیاد

تجربشو داشتین؟؟؟🥺🥴حس خیلی بدیه 

کاش میشد از هر وسری خوشمون میاد بریم بگیم اقاااا. من خوشم اومده ازت بیاد اشنا شیم نکه بشینیم یکی بیاد 

حس میکنم از همون اول طرف به دلت بشینه خیلی جذابتره تا اینکه ظاهرش به دلت نباشه و بخوای اشنا شی باهاش

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره😂زندگیمونم بدک نمیشدا

کاش میشد واقعا 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کاش میشد واقعا

الان من با یه پسره اینستا میحرفم عاشق رقصش شدم اول با لایک و فالو شروع کردیم چن روزه میحرفیم ،از ته قلبم میخوام بگم جهنم راهمون دوره بیا جدی باشیم باهم پاشو بیا اینجا اصلا شاید بشه که بشه،ولی انگار کوله رو ملاجم گرفتن که نگیاااا زشتهههه

خوشبحالت تو حداقل با کسی که دوسش داری حرف میزنی 😭

والا عذابه اینم هی الکی بری جلو از اون ور خاستگار خوب معرفیت کردن از این ور تو دلت جذب این شده اینم گاااااو 

الان من با یه پسره اینستا میحرفم عاشق رقصش شدم اول با لایک و فالو شروع کردیم چن روزه میحرفیم ،از ته ...

مجازی بزرگترین مشکلش اینه اول طرف رو نمیشناسی نمیدونی تو رابطه اس متاهله آدم خوبیه بده شکاکه یا چه افکاری داره

منم دلم میخواد اما میترسم واقعا

چند مدته باهم صحبت میکنید؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مجازی بزرگترین مشکلش اینه اول طرف رو نمیشناسی نمیدونی تو رابطه اس متاهله آدم خوبیه بده شکاکه یا چه ا ...

اره ولی دوطرف بخوان میشه همو ببینن بیان برن جدیش کنن ،یه ده روزی میشه،ولی مشخص این همین جوریه مثل من فکر نمیکنه برا جدی شدنش وگرنه اقلا شمارمو میگفت