2777
2789
عنوان

دختربودنم مزخرفه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست
اره ولی دوطرف بخوان میشه همو ببینن بیان برن جدیش کنن ،یه ده روزی میشه،ولی مشخص این همین جوریه مثل من ...

مسئله همون وابستگیه که تو مدت زمانی که بخوایید فرصت بشه همو ببینید به وجود میاد.

پسرا کلا مثل ما فکر نمیکنن 

ولی اگر حس میکنی لازمه بگی بگو ولی اینم در نظر بگیر که ممکنه جواب رد بشنوی پس زودتر یکاری بکن خدای نکرده وابسته نشی اونم یک طرفه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مسئله همون وابستگیه که تو مدت زمانی که بخوایید فرصت بشه همو ببینید به وجود میاد.پسرا کلا مثل ما فکر ...

اره چه درست و قشنگ بیانش کردی،خودش همون روزای اول گفت بیام شهرتون،ولی من جدی نگرفتم حقم دارم بیاد که چی اخه ،نمیدونم والا باید با هاستگارمم حرف بزنم🥴👩‍🦯

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره چه درست و قشنگ بیانش کردی،خودش همون روزای اول گفت بیام شهرتون،ولی من جدی نگرفتم حقم دارم بیاد که ...

پس اگر راحتی بهش بگو چون ممکنه جواب رد بشنوی از طرفی اگر خاستگارت واقعا موقعیت خوبی داره از دستش ندی اگر قیافه خاستگارت واست مهمه پس به حرف دلت گوش کن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

سخت شد یعنی سخت بود 😂

گفتن حرف دلت به این دوست مجازی؟ 

گفتن حرف دلت به این دوست مجازی؟

هم این هم حرف زدن با خاستگارم و دیدنش،با اون حرف بزنم خاستگارو چیکار کنم،سر خاستکار پسره رو تموم کنم شاید خاستگار اوکی نشه اونم بپره و...

هم این هم حرف زدن با خاستگارم و دیدنش،با اون حرف بزنم خاستگارو چیکار کنم،سر خاستکار پسره رو تموم کنم ...

الان واقعا از خاستگار خوشت میاد‌؟ واقعا به دلت هست؟ 

باید یک تصمیم درست بگیری هرچند میدونم خیلی سخته دو راهی تصمیمی که نمیدونی تهش چیه

الان واقعا از خاستگار خوشت میاد‌؟ واقعا به دلت هست؟ باید یک تصمیم درست بگیری هرچند میدونم خیلی سخته ...

ظاهرش اصلا،شرایطش خوبه و بهم میایم بجز مطلقه بودنش،ولی گفتم منطقی باشم بحرفم باهاش ببینم چی به چیه

حالا نه اینکه به یکی پیشنهاد آشنایی میدی خیلی خوب و منطقی رفتار میکنه

همین که فحش ندادن جای شکرش باقیه

یا سکوت کردن یا راحت گفتن نه به من

در صورتی که تعریف از خود نباشه از خیلیا جلوترم و قصدمم آشنایی جدی واسه ازدواج بود نه رل و دوستی

اهل هیچی هم نیستم مش.روب و اسموک و رابطه قبل ازدواج

insta :  amiiid619

ظاهرش اصلا،شرایطش خوبه و بهم میایم بجز مطلقه بودنش،ولی گفتم منطقی باشم بحرفم باهاش ببینم چی به چیه

خودت چند سالته؟ دیونه ای زن آدم مطلقه بشی

ردش کن بره من گفتم چی هس

من۳۲اون۳۶،چرا اینجور‌میگی☹️

ولی احساس کردم کوچولویی 

عزیزم اخه مطلقه به نظرم خوب نیست 

بازم بستگی به شرایط خودت داره 

ولی احساس کردم کوچولویی عزیزم اخه مطلقه به نظرم خوب نیست بازم بستگی به شرایط خودت داره

ممنون گلم از راهنماییت،ذعنمو ریخته بهم این خاستگار ،کلا هاستگارای من همشون همین جور شل و پلن

ممنون گلم از راهنماییت،ذعنمو ریخته بهم این خاستگار ،کلا هاستگارای من همشون همین جور شل و پلن

انشالله بهترین پیش میاد ولی مطلقه حتما خیلی خیلی تحقیق کنید علت طلاق چی بوده خدای نکرده گرفتار نشی