2777
2789
عنوان

مامانا برای دختر‌بچه سه ساله چه اسباب بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست
رنگ انگشتی اکثرا دوس دارن بچه ها داخل حموم باهاش بازی میکنن نقاشی میکشن رو سرامیک ها

عکسشو برام می‌فرستی عزیزم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مسئله منم همینه

اسباب بازی تو بازار وجود نداره نداشته باشه ولی نقاشی روی یوم سرگرمش میکنه تا الان سه تا بوم بزرگ خریدم با آبرنگ و قلمو یه میزهم‌میزارم کنارش دو ساعت نقاشی میکنه روش

همه لباساش و اسباب بازیاشم قشنگ میکنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
باربی خیلی باربی باربی خیلی خوبه از این عروسکای معروف هم. خوبن مثلا اون هیولا آبیه توی کارخونه هیولا ...

اره باربی دوست داره ولی به هفته ای خراب می‌کنه 

ولی باز اینو دوست داره یه هفته نگه میداره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
مثل چی آخه من پنج شش تا براش خریدم خراب کرد

پازل بگیر براش( البته خراب میکنه و گمشون میکنه)

بهش یاد بده که خراب نکنه اسباب بازی هاشو ببین چی دوس داره بگو مثلا اگه خراب نکنی اینو برات میگیرم اونو میگیرم

عروسک بگیر 

بازی فکری یا لگو بخر من هر چی خریدم دخترم نو نگه داشته خراب نکرده 3 سالشه

بچه من خراب می‌کنه شدید یعنی هیچی سالم نگه نمی‌دارد 

اره باربی دوست داره ولی به هفته ای خراب می‌کنه ولی باز اینو دوست داره یه هفته نگه میداره

بهش بگو میره توی لیست سیاه اگه اسباب بازی هاش رو خراب کنه و دیگه بهش نمی‌فروشن 😂

روی داداشم جواب داده 

عکسشو ندارم همه لوازم تحریر ها دارن رنگ انگشتی آریا باهاش نقاشی میکشن با انگشت یه اب هم بگیری روش پا ...

ممنون عزیزم 

فکر کنم همشون همینن😬دختر منم اینجوره البته 4سال و نیمشه هرچی که بخریم نهایت دوسه روز بازی می‌کنه بعد می‌ذاره کنار .ولی در کل ماشین کنترلی ودستگاه حباب سازش رو بیشتر بازی می‌کنه 

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
بهش بگو میره توی لیست سیاه اگه اسباب بازی هاش رو خراب کنه و دیگه بهش نمی‌فروشن 😂روی داداشم جواب داد ...

آهان خوبه 

ولی وای من اینو بهش اینجوری بگم جوری گریه می‌کنه جیغ می‌کشه انگار دارم شکنجه ش میدم 

فکر کنم همشون همینن😬دختر منم اینجوره البته 4سال و نیمشه هرچی که بخریم نهایت دوسه روز بازی می‌کنه بع ...

دستگاه حباب ساز چه مارکی خوبه برام عکسشو میفرستی 

فکر کنم همشون همینن😬دختر منم اینجوره البته 4سال و نیمشه هرچی که بخریم نهایت دوسه روز بازی می‌کنه بع ...

دستگاه حباب ساز رو داداشم کلا یک ساعت بازی کرد 

الان جز اشغالاست😂