من تا حالا کلی براش اسباب بازی خریدم از لباسشویی یخچال گاز حروف الفبا خونه سازی های مختلف و خمیر بازی و گل سفالگری و پوشالی از تمامی حیونات تا دختر و باربی و.... همه رو یه روز نهایت یه هفته خراب میکنه
چی بخرم براش سرگرم بشه بکنه و اصلا خراب نکنه
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
رنگ انگشتی اکثرا دوس دارن بچه ها داخل حموم باهاش بازی میکنن نقاشی میکشن رو سرامیک ها
عکسشو برام میفرستی عزیزم
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اسباب بازی تو بازار وجود نداره نداشته باشه ولی نقاشی روی یوم سرگرمش میکنه تا الان سه تا بوم بزرگ خریدم با آبرنگ و قلمو یه میزهممیزارم کنارش دو ساعت نقاشی میکنه روش
باربی خیلی باربی باربی خیلی خوبه از این عروسکای معروف هم. خوبن مثلا اون هیولا آبیه توی کارخونه هیولا ...
اره باربی دوست داره ولی به هفته ای خراب میکنه
ولی باز اینو دوست داره یه هفته نگه میداره
بازی فکری یا لگو بخر من هر چی خریدم دخترم نو نگه داشته خراب نکرده 3 سالشه
بچه من خراب میکنه شدید یعنی هیچی سالم نگه نمیدارد
عکسشو ندارم همه لوازم تحریر ها دارن رنگ انگشتی آریا باهاش نقاشی میکشن با انگشت یه اب هم بگیری روش پا ...
ممنون عزیزم
فکر کنم همشون همینن😬دختر منم اینجوره البته 4سال و نیمشه هرچی که بخریم نهایت دوسه روز بازی میکنه بعد میذاره کنار .ولی در کل ماشین کنترلی ودستگاه حباب سازش رو بیشتر بازی میکنه
عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
بهش بگو میره توی لیست سیاه اگه اسباب بازی هاش رو خراب کنه و دیگه بهش نمیفروشن 😂روی داداشم جواب داد ...
آهان خوبه
ولی وای من اینو بهش اینجوری بگم جوری گریه میکنه جیغ میکشه انگار دارم شکنجه ش میدم
فکر کنم همشون همینن😬دختر منم اینجوره البته 4سال و نیمشه هرچی که بخریم نهایت دوسه روز بازی میکنه بع ...
دستگاه حباب ساز چه مارکی خوبه برام عکسشو میفرستی