2777
2789
عنوان

کی قرآن نخونده تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 29 پست
اصلا بعضی وقتا خدا نشونه میده به آدم و یه نعمت بهش میده بعد اونو بریم به بقیه بگیم یه طوری میشه انرژ ...

دقیقا تو روایاتم میگه موفق ترین کارها اون کارهاییه که در اوج رازداری انجام بشه

اصلا بعضی وقتا خدا نشونه میده به آدم و یه نعمت بهش میده بعد اونو بریم به بقیه بگیم یه طوری میشه انرژ ...

مزدافر مومنی رو تا حالا سمیناراشو دیدی؟

یه مبحثش راجع به چاکرا و انرژیه دقیقا خیلی از این چیزا رو توضیح میده مثلا میگه شما یه سیب و نگاه میکنی میگی عجب سیبی دیگه این سیبه اون سیب قبلیه نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزمببین من چیزامو برا دوستام تعریف کردم از اونموقع مانع واسم افتاده

اره دیگه اشتباهت همینجا بوده هیچوقت مسائلتو به کسی نگو اصلا معلوم نیست تو دل بقیه چی میگذره شاید بهت حسادت کرده باشن

اره دیگه اشتباهت همینجا بوده هیچوقت مسائلتو به کسی نگو اصلا معلوم نیست تو دل بقیه چی میگذره شاید بهت ...

مثلا خواستم قهرمونو بگم بعد درکنارش چیزای دیگم که خوب بود مجبور میشدم بگم

بعد دوستم خیلی بهم دروغ گفت و تقلید کرد از خودم چیزایی گفتم  به اونم که فکر نکنه من نفهمم اصلا از اون موقع مانع افتاد بینمون

مثلا خواستم قهرمونو بگم بعد درکنارش چیزای دیگم که خوب بود مجبور میشدم بگمبعد دوستم خیلی بهم دروغ گفت ...

عیب نداره صدقه بده و دعا کن ولی شد درس عبرت دیگه پیش هیچکس چیزای خوبتو نگو