2777
2789
بخدا دیروز از فشار عصبی تاپیکش از صبح تا غروب سردرد داشتم الانم دلم مث سیر و سرکه واسش میجوشخ

اوووووو چقدر جدی میگیری مسائلو .انقدر انرژی گذاشتی  ندیده و نشناخته 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند تا کامنت استارتر خوندم داستان بچگانه ای بود 

چرا آدم باید مدرک به این مهمی از گوشیش پاک کنه 

اگر می‌خواست مدرکی دستش نباشه چرا اصلا باهاش چت می‌کرده که سر از کارشون در بیاره 

پیام اینستا هم بفرستی اولش شاید اشتباه کنی بعد که ارسال شد دیگه متوجه میشی که برای کی فرستادی میتونی حذف کنی شوهره در لحظه که آنلاین نبوده ببینه 

بعد جالبتر اینکه خیلی راحت می‌تونست برای اثبات حرفش از اون آقاحرف بکشه مجدد 

این بچه بازی ها از نظر من مسخرست 

که یک جواب درست درمان نمی‌ده و همه را علاف نگه داشته 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چی بود داستان؟ من ندیدم حذف شده

شوهر خواهر شوهرش بهش پیام داده بود گفته بود میخوام انگار ی چیزایی رو راجب خونواده شوهر بت بگم اینم میگه بگو اونم امروز فردا میکنه.

این خانمم خونه مادرش بوده شوهرش بهش پیام میده ک میخوام بیام دنبالت این خانمم واسه شوهر خواهرشوهرش مینویسه ک الان بگو شوهرم فردا میاد دنبالم.

این خانم اولش نمیدونسته ک اون طرف شوهر خواهرشوهرشه چون یارو با اکانت فیک پیام داده بود.

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

اوووووو چقدر جدی میگیری مسائلو .انقدر انرژی گذاشتی ندیده و نشناخته 😁

احساس لعنتی منه دیگ

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

من چند تا کامنت استارتر خوندم داستان بچگانه ای بود چرا آدم باید مدرک به این مهمی از گوشیش پاک کنه اگ ...

خدا کنه دروغ باشه حداقل...ی ملت رو دق داد این دختر

خدا کنه دروغ باشه حداقل...ی ملت رو دق داد این دختر

زیاد افکارتون درگیر نکنید جایی تونستید راهنمایی کنید 

نشد گذر کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍