2777
2789
بله بستریم شدم گفتند باید عمل کنی حتما اما دو دلم برا عمل

دارو چی دادن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله بستریم شدم گفتند باید عمل کنی حتما اما دو دلم برا عمل

چند تا دکتر رفتی چه عملی میخوان روی ریت انجام بدن و اینکه کجا عمل کنی و دکترت خوبه یا نه خیلی مهمه

از دکتر بپرس اگه عمل نکنی چی میشه واگه عمل کنی چطور  همه سوالاتو بپرس  ریسک عمل رو بپرس واینکه باعمل کاملا درمان میشی یا نه؟ عوارض داره عمل یانه؟

چند تا دکتر رفتی چه عملی میخوان روی ریت انجام بدن و اینکه کجا عمل کنی و دکترت خوبه یا نه خیلی مهمهاز ...

ممنونم بابت راهنماییتون ...اصن خودمم گیج شدم ب خدا بیمارستان بستری بودم دکتر بیمارستان گفت باید عمل کنی رفتم مسیح دانشوری تهران ک بهترین بیمارستان ریه ایرانه برا عمل اونام گفتن سع ماه دیگ  ....اما خیلی امید دارم ک عمل نکنم باید ی دکتر دیگ برم ببینم اون چی میگه ...اصن دیگ کلافه شدم خیلی درناکه هم نفس تنگی هم تب