2777
2789
عنوان

چرا دکتر بودن کلاس داره

107 بازدید | 10 پست

چون دکترا پولدار میشن؟

چون مردم فکر میکنن ضریب هوشی اینا غیر عادیه و بیشتر از خودشونه؟

مامان بابای دقیقا بخاطر این دلایل دوست دارن بچشون دکتر شه.

مثلا من اگه دکتر شم یعنی بچه خیلی باهوشی دارن. پس خودشونم حتما باهوشند.

همه جا کلاس داره چون شغل مهمیه‌ ! 

و بله هر شغل شریفی که پول بیشتری داشته باشه تو چشم هستش !

و تا یه حدی هم نشونه هوش هستش ( نه صرفا پزشکی) تو هر شغلی داشته باشی و بتونی حرف واسه گفتن داشته باشی باهوشی مریم میرزاخانی باشی ایلان ماسک باشی علی دایی باشی یا تیلور سوییفت

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نه اصلا ربطی به هوش نداره 

خیلیا با تلاش رسیدن به پزشکی لزوما کسایی که باهوشند موفق نمیشن همیشه، مگر اینکه در کنارش تلاش کنن 

این ی تفکر اشتباهه🙂

زندگی زیباست....💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه جا کلاس داره چون شغل مهمیه‌ ! و بله هر شغل شریفی که پول بیشتری داشته باشه تو چشم هستش !و تا یه ح ...

ما که قرار نیست راه سوپر استار یا دانشمند شدن رو در پیش بگیریم.

راجب مشاغل قابل دسترس و رایجه بحثمون.

من دانشجوی پزشکی زیاد دیدم اتفاقا باهوش نیستند تلاش و پشتکارشون تو خوندن بیشتره 

و خیلی رشته های دانشگاهی هست که از پزشکی سخت تره پزشکی صرفا مدت تحصیلش زیاده و قبولی دانشگاهش

دکتر بودن به خاطر تلاش و پشتکارش اهمیت دارهاگر نه تو ایران اکثریت باهوش هستیم و چون باهوشیم تنبلیم و ...

اهمیتش بخاطر ارزش و تاثیرشه.

اما اشتیاق خانواده ها برای فرستادن بچه ها به این سمت برام سواله.

ما که قرار نیست راه سوپر استار یا دانشمند شدن رو در پیش بگیریم.راجب مشاغل قابل دسترس و رایجه بحثمون.

خب همین دیگه ! هر کی یه هوشی داره ! یا همون استعداد :/ و اگه بره داخلش موفق میشه وگرنه عادی بودن برای باهوشا نیست

الان خیلی ها دکتر هستن ولی هوش عادی دارن 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اهمیتش بخاطر ارزش و تاثیرشه.اما اشتیاق خانواده ها برای فرستادن بچه ها به این سمت برام سواله.

چون امنه‌

بری توش پول هست و تا حد زیادی مستقله

من دانشجوی پزشکی زیاد دیدم اتفاقا باهوش نیستند تلاش و پشتکارشون تو خوندن بیشتره و خیلی رشته های دانش ...

درسته

گاهی فکر میکنم چون وقتی وارد این رشته میشن اتیکت باهوش تر و نخبه بودن میگیرن،از طرف جامعه اینقدر تحسین میشن.

دانشجوی پزشکی که هنوز پزشک نیست،ولی همون احترام پزشک ۲۰ سال خدمت رو داره