2777
2789
عنوان

درباره کارنامم سردرگمم

50 بازدید | 11 پست

سلام پسرم هشتم بنده توی امتحانات یسری امتحاناتو گند زدم مثل عربی دینی و قرآن و امرورم مطالعات دینی و قران معلمم گقت بهت کمک کروم عربی رو موندم از اونطرف مدیر صدام زد گفت من از تو انتظار نداشتمو اینا گفت حالا اگه امتحامای بعدیتو خوب بدی یه فکری به حالت میکنم حالا امروز تو امتحان مطالعات من ۴ تا سوال رو گند زدم دوتاشو اشتباه نوشتم و دوتای بعدیو تا آخر جلسه موندم تا معلممون اومد بهم نصف اون دوتا سوالو خلاصه گفتم اما مشکل اینجاست هر سوال ۲ نمره داشته و قطعا من ۲ نمره رو از دست دادم به خاطر اشتباهام اون ۲ سوال دیگه ای که استاد گفتم قطعا نمره کاملشو نمیگیرم خونه هم اومدم نتونستم راستشو به مامان بابام بگم گفتم میشم ۱۸ اما من خیلی میترسم سال پیش عکسمو رو بیلبورد مدرسه زدن جزو ۲ دانش آموز برتر مدرسه بودم حالا هم من موندمو کلی استرس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه خواهر بزرگ تر میگم که این 18 شدن هم یه بخش و یه تجربه ای تو زندگیته و میتونه مثبت باشه ب ...

۱۸ نشدم احتملا ۱۵ یا ۱۶ میدونی از چی حرسم میگیره که این درس حفظ کردنی بود  ریاضی که نبود

۱۸ نشدم احتملا ۱۵ یا ۱۶ میدونی از چی حرسم میگیره که این درس حفظ کردنی بود ریاضی که نبود

به نظرم بی اهمیت ترین چیزی که میتونی براش نگران باشی اینه. من یه بار هفتم همین مطالعاتو 18 شده بودم و یه روز کامل نشستم گریه کردم که حماقت محض بود.

بگو دیگه

میگم کاش منم میتونستم از یکی حساب ببرم و بخاطر اون درس بخونم ولی خوشبختانه یا متاسفانه بقیه از من حساب میبرن 😂🦦

اینجا زمین‌ بخوری عکستو میگیرن نه دستتو  🙇🏻‍♀️🩸