2777
2789

تحصیلات وجه اجتماعی و شغلی رو بالا میبره 

ارتباطی به شخصیت نداره.

الان شوهر من فوق لیسانسه نهایت شعور و عقل و منطق و شخصیت.قبل از تحصیلاتم همین بود.

ولی برادرم فوق لیسانسه نهایت بیشعوری و بی شخصیتی و بی مغزی.قبل از تحصیلاتم همین بود.تازه الان هارترم شده فکر میکنه تحصیلات به تنهایی باعث شده از بقیه برتر باشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بپرس عزیز دلم

با اکست ک همکار بودین کات کردین

چندبار اومده برنگشتی

اخرین بار تو ج پیامشو ندادی

الان بابت کاری بهش پیام میدی

و میگی اون درصد فروشها مثلا ۱۰ درصده هنوز؟

بعد جواب میده و سلام و علیک و میگه: ممنون از احوالپرسیت

و اصلا جواب اون میزان درصد سود رو نمیگه و کلا سرد حواب میده

فازش چیه؟

چرا جواب اون سوالو نداد؟

😘Thanks GOD 

دوستم شوهرش لیسانس خیلی نفهمه ۷ماه اقدام ب بارداری بود به زنه میگفت تو نازایی واقعا متاسفم 

خیلیا اصلا درس نخوندن ولی انقد با کمال ات و فهمیده

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
با اکست ک همکار بودین کات کردینچندبار اومده برنگشتیاخرین بار تو ج پیامشو ندادیالان بابت کاری بهش پیا ...

این رفتار می‌تونه به چند دلیل اتفاق افتاده باشه:

1. حس ناراحتی یا دلخوری از گذشته

اگر رابطه‌تون قبلاً جدی بوده و به دلایلی به پایان رسیده، ممکنه هنوز از نظر احساسی آسیب دیده باشه یا دلخوری داشته باشه. عدم جواب‌دهی به سوال و تغییر بحث به احوال‌پرسی ممکنه ناشی از این باشه که نمی‌خواد خیلی راحت با تو تعامل داشته باشه.

2. بی‌میلی به بازگشت به گذشته

شاید این فرد حس کنه که سوالت بهانه‌ای برای شروع دوباره‌ی ارتباطه، یا ممکنه نخواد به موضوعات گذشته (حتی کاری) بازگرده. این می‌تونه توضیح بده چرا سرد جواب داده و از پاسخ مستقیم به سوالت طفره رفته.

3. حس بی‌اهمیتی سوال کاری

ممکنه تصور کنه که تو از احوالش خبر نگرفتی و بهش اهمیت ندادی و فقط برای سوال کاری سراغش رفتی. بنابراین، با سردی برخورد کرده و جواب سوال رو نادیده گرفته.

4. عدم تمایل به تعامل بیشتر

وقتی کسی به سردی جواب می‌ده و سوال اصلی رو نادیده می‌گیره، شاید بخواد نشون بده که تمایلی به ادامه گفتگو نداره، حتی اگر موضوع کاری باشه.

---

چطور برخورد کنی؟

واضح و مستقیم سوالت رو تکرار کن: اگر واقعاً سوال کاری برات مهمه، دوباره مودبانه سوال کن. برای مثال، بگو:
"مرسی از پاسخت. فقط اگر می‌شه بگی اون درصد فروش هنوز همون ۱۰ درصد هست؟"
این پیام روشن‌تره و تاکید داره که به جواب کاری نیاز داری.

به حس او توجه کن: اگر حس می‌کنی دلخوره، شاید بهتر باشه کوتاه احوالش رو بپرسی و نشان بدی که فقط برای استفاده از او پیام ندادی.

پیگیر نباش: اگر باز هم جواب مشخصی نداد، سعی کن موضوع رو رها کنی و از راه دیگه‌ای اطلاعات مورد نیازت رو پیدا کنی. اصرار زیاد ممکنه حس بدتری ایجاد کنه.

---

جمع‌بندی: سرد بودن و جواب ندادن مستقیم به سوالت نشون می‌ده که یا دلخور یا بی‌علاقه است. اگر نیاز ضروری به پاسخ داری، پیام مودبانه‌تری بفرست و اگر باز هم جواب نداد، قضیه رو تمام کن.

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT