2777
2789
عنوان

میخوام روغن خراطین بگیرم واسه🤐😅

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 21 پست
نمیدونم واسه بار‌اوله ک‌میخوام بزنم بابامم مخالفه واسه همین میخوام نیم بزنم ک‌مشخص نشه زیاد فقط‌کمی‌ ...

بستگی به جنس ژل داره. 

بعضیا دستشون خیلییی خوبه‌ 

بعضیا دستشون زهر داره‌ .‌

یک سی سی از ۵۰۰ تومن هست تا چند ملیون.‌

نیم اگه به دو لب بزنی اصلاااااااااا معلوم نمیشه

بابام مخالفه😂حالا اگ‌بخام نیم سی سی بزنم خیلی ورم نمیکنه بخاد کبودشه؟

من دفعه اول نیم سی سی زدم کبود نشده بود ولی خیلییییییی ورم کرد واسه ترمیم که رفتم دوباره خیلی ورم کرد هم کبود شده بود دور لبم،، کبودی بستگی به بدن خودت داره ولی ورم حتماا می‌کنه منم بدون اجازه رفتم به امید اینکه ورم نمیکنه ولی خیلی ضایع بود مجبور شدم سه روز ماسک بزنم تو خونه بگم سرما خوردم. پس اگه میخوای بزنی اولش حتما اجازه بگیر چون خیلی بد ورم میکنه

کورد✨⭐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفعه اول نیم سی سی زدم کبود نشده بود ولی خیلییییییی ورم کرد واسه ترمیم که رفتم دوباره خیلی ورم کر ...

ترمیم بعد چن روز‌رفتی؟‌دکترم میگف‌دفعه ی اول بایدبعد دوهفته بیای‌ترمیم راس میگه؟‌ میترسم ضایع بشه

اخه نیم سی سی ک‌خیلی کمه چطوری انقد  ورم میکنه🤦🏻‍♀️

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

الکیه اگرم جواب بده موقته چند روز که استفاده نکنی بادش میخوابه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
ترمیم بعد چن روز‌رفتی؟‌دکترم میگف‌دفعه ی اول بایدبعد دوهفته بیای‌ترمیم راس میگه؟‌ میترسم ضایع بشهاخه ...

اره منم بعد دوهفته رفتم، کلا بدن من ژل و جذب می‌کنه هرچی میزنم دوهفته بعد جذب میشه به خاطر همون مجبور شدم چند بار پشت سر هم برم ترمیم که بمونه. اره نیم سی سی کمه ولی خیلییییی ورم می‌کنه 

کورد✨⭐

یه بوی گندی داره وای وای

بعدم تاثیر انچنانی نداره

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜