بابام مخالفه😂حالا اگبخام نیم سی سی بزنم خیلی ورم نمیکنه بخاد کبودشه؟
من دفعه اول نیم سی سی زدم کبود نشده بود ولی خیلییییییی ورم کرد واسه ترمیم که رفتم دوباره خیلی ورم کرد هم کبود شده بود دور لبم،، کبودی بستگی به بدن خودت داره ولی ورم حتماا میکنه منم بدون اجازه رفتم به امید اینکه ورم نمیکنه ولی خیلی ضایع بود مجبور شدم سه روز ماسک بزنم تو خونه بگم سرما خوردم. پس اگه میخوای بزنی اولش حتما اجازه بگیر چون خیلی بد ورم میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الکیه اگرم جواب بده موقته چند روز که استفاده نکنی بادش میخوابه
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
ترمیم بعد چن روزرفتی؟دکترم میگفدفعه ی اول بایدبعد دوهفته بیایترمیم راس میگه؟ میترسم ضایع بشهاخه ...
اره منم بعد دوهفته رفتم، کلا بدن من ژل و جذب میکنه هرچی میزنم دوهفته بعد جذب میشه به خاطر همون مجبور شدم چند بار پشت سر هم برم ترمیم که بمونه. اره نیم سی سی کمه ولی خیلییییی ورم میکنه