2777
2789
عنوان

بیاین خصوصیات مرد هارو از رو اسمشون حدس بزنیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 102 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسین :مهربون ،ساده خوشگل😂

و رفیق باز

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
تاسف خورد کامنتش هم پاک‌کرد و همچنان در تاپیک حضور داره 😂😂😂 فقط اومد گند بزنه به سرگرمیمون 🤦

واقعا چشم دیدن سرگرمی و خنده مردم رو ندارن حتما باید تاپیک خیانت و غم و طلاق  بزنیم تا خوششون بیاد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

حمیدهااغلب داغونن محمدهالوسن ومجتبی هااونم موردی هستن وعلی اغلب اوکین وعلیرضاهاخوبروبددارن چون اسم خیلی زیادی هست خیلی ازکشتی گیرهاواینااسمشون همینه اینایی گفتم اطرافیان خودم بوده تجربه صدردصدی نیست😂😂

ای دلت میا ؟

و با احترام یعنی به بقیه احترام میذارن 

حس من اینه خب 😂

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

محسن

مهربونه  و دلسوز و وفادار بر عکس علی ها ک بد قول و خسیس و ساده و بد اخلاقن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

حمیدها به شدت حسود مجیدها یا معتاد یاهیز یا کفتر باز حامد هرچی دیدم هیز زن باز علیرضا هم هیز علی ها تنبل کارنکن .محمد ها زن دوست قاسم ها هم چشم چرون عرق خور . کاظم چشم چرون .