2777
2789
عنوان

توروخدا بیرون میرین ماسک بزنید همه مریضن

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 54 پست
از کرونا قبلیه خیلی بدتره صد رحمت به قبلیه

اره بدتر مم خودم گرفتم وبچه هام 

خودم که نزدیک ده روز تب ولرز شدید داشتم ،گلو دردوحشتناک وسرفه وسردرد ومفصلهام انگارمی خواست جدابشه 

بچه هام همین بودن ،هرروز یکیمون دکتربودیم 

داروهم بی فایده ،من هرشش ساعت نوافن می خوردم تابتونم‌اززیرپتو‌بیام بیرون 

الانم سرفه هام تموم نشده ،هنوز هست

اره بدتر مم خودم گرفتم وبچه هام خودم که نزدیک ده روز تب ولرز شدید داشتم ،گلو دردوحشتناک وسرفه وسردرد ...

فقط تبت رو‌بیار پایین همین 

این ویروس خودش باید دوره اش بگذره

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاااااا بخدا مردم اصلا فقط‌ به فکر خودشونن بی چاره سن بالا ها این مریضیو بگیرن پدرشون در میاد

سن بالاها بچه ها باردارها گناه دارن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

خدا سلامتی بده عزیزم من با امپول سفازولین و کتورولاک خوب شدم لیمو شیرین زیاد بخورید ، پرتقال اصلا نخ ...

والله اینقدر لبو و لیمو و عسل و جوشونده دارو دکتر مردیم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
لیمو شیرین بخور عزیزم و حتماً پیش یه دکتر خوب برو من پنج شش بار دکتر رفتم دکترا اصلا عین گاو میمونن ...

میخورم.تغذیه مو بهتر کردم.شلغم لیمو پرتقال .کباب ولی بازم میترسم چون درمعرض زایمان زودرسم

میخورم.تغذیه مو بهتر کردم.شلغم لیمو پرتقال .کباب ولی بازم میترسم چون درمعرض زایمان زودرسم

دکتر به من گفت پرتغال و اب پرتغال نخورم عزیزم نمیدونم علتش چیه ، اخییی منم زودرس به دنیا اومدم هفت ماهه