2777
2789
عنوان

غرورم نابود شد😭😭

194 بازدید | 17 پست

استراحت مطلقم، امروز مثلا شوهرم کار نداشت تا بعد ظهر اومد منو ببره بیرون با ماشین بچرخیم

تو خیابون داشتیم میرفتیم یه تاکسیه همینطوری وایساده بودا ولی یهو پیچید، شوهرمم هی بوق میزد انگار نمیشنید، بعد پاشو گذاشته بود رو ترمز، که آخر سر به خیر گذشت تا برسیم به اون ماشین وایساد ولی من خیلی زیاد ترسیده بودم بعدشم کلا سنگین شدم ماه هشتم آخه

بعد دیدم بی اختیار یکم خیس شدم،دیگه نشد پنهون کنم شوهرمم فهمید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط میخان تا چند روز فقط نبینیم همو،، گم و گور شم😭😭😭😭تقصیر خود احمقمم بود، آخه یکی نیس بگه تو استراحت مطلقی بیرون چه غلطی میکنی😭آبروم رفتتتتت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااا خوب درک میکنه بارداری 

آدم سر این چیزا که از شوهرش خجالت نمیکشه دیگه 

خواهر شوهرم تعریف میکنه میگه یه بار باردار بودم به شدت بد اسهال و استفراغ شدم حالم به قدری بد بود که با مادرشوهرم سریع رفتیم بیمارستان میگه نتونستم خودمو نگه دارم تو بیمارستان شلوارمو کثیف کردم دیگه مادر شوهرش که لباس بلند پوشیده بود شلوارشو در میاره میده این میپوشه 

وااا خوب درک میکنه بارداری آدم سر این چیزا که از شوهرش خجالت نمیکشه دیگه خواهر شوهرم تعریف میکنه میگ ...

من نمیتونم، برام طبیعی نیس این چیزا

کل مدتم که نفخ داشتم شده میترکیدمم وقتب خونه بود نمیرفتم سرویس بعد آخرش اومد اینطوری شد

دلم نمیخاست ازم کثیف کاری ببینه، زن همیشه باید تمیز باشه خب