2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر همسرم دیده بود تاپیکمو 

پرسید این تویی گفتم اره

چیز داستانی ندارم کلا اهل داستان نیستم اونام همینطور 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
فامیل نه اما نامزدن کاربریم پیدا کرد همه تاپیکام دید نزدیک بود کات کنیم😑💔

چجوری پیدا کرده بود با گوشی خودت با شانسی ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خواهر همسرم دیده بود تاپیکمو پرسید این تویی گفتم ارهچیز داستانی ندارم کلا اهل داستان نیستم اونام همی ...

چجوری فهمیده بود شمایی ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

فامیل نه اما نامزدن کاربریم پیدا کرد همه تاپیکام دید نزدیک بود کات کنیم😑💔

خدایی چطور پیدا کرده بود؟ 

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

تاپیک نه ولی تو یه گروه مختلطی که محتواش آموزش زبان انگلیسی بود فامیلمون دیده بود رفته بود به مادرم میگفت با پسرا لاس میزنه فلان 

و چت هایی که مثلا از یه دختری تعریف کرده بودم فلان فوروارد کرده بود به مامانم میگف اینو به پسرا گفته

متنفرم

کلا یه خط دیگه گرفتم

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

چجوری پیدا کرده بود با گوشی خودت با شانسی ؟

نه یه تاپیک زده بودم راجب نانزدم بعد از نظرات کاربرا بش عکس دادم گفت اینجا کجاس گفتم نی نی سایت گفت چی نوشتی منم از عنوان بش عکس دادم چند دقیقه بعذ زنگ زد فحش بارونم کرد ک این چرت و پرتا چیه گزاشتی😑🤣