2777
2789
عنوان

دوتا بلیط کنسرت امیرعظیمی دارم رایگان کی میره که بهش بدم(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که نمیدم من پولشو ندادم که😂آقای علیخانی ۳۸۴ تا حدودا بلیط برا هواداراش خریده

بهرحال میتونستی از همینم کسب درآمد کنی😃

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

آخه جرات ندارم بهش بگم چون خیلی التماس کردم بهم بده میترسم بهم حرف بزنه😐💔

بنظر من تو اینستا بده به فن پیجاش..

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

تهرانم سمت غرب اره بخدا میرمامتحانای شوهرم تموم میشه تا اون موقعپوسیدم تو خونه😂

امیرعظیمی و میشناسی؟

اگههه واقعاااااا واقعااااا میری آیدی تلگراممو میدم بهت پیام بده برات بفرستم

نه بابا چیزی بهت نمیگه ، چون خیلیااااا دوست دارن برن ولی بلیط گیرشون نیومده ، بنظرم بهش بگو اینطوری بهتره 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
نه بابا چیزی بهت نمیگه ، چون خیلیااااا دوست دارن برن ولی بلیط گیرشون نیومده ، بنظرم بهش بگو اینطوری ...

یکی از بچه های اینجا میگه میرم ببینم اگه قطعی بره به همون کاربر میدم

🤣🤣🤣🤣 واااای

آدم خیلی خوبیه آنقدر ترسناک نیس بابا 

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤
امیرعظیمی و میشناسی؟اگههه واقعاااااا واقعااااا میری آیدی تلگراممو میدم بهت پیام بده برات بفرستم

اهنگاش کم و بیش گوش کردم

اگه میخوای به فنش بدی ببین کس دیگه ای هست کاملش بشناستش اگه ن من میخوام اره 

🤣🤣🤣🤣 واااایآدم خیلی خوبیه آنقدر ترسناک نیس بابا

آخه توکه نمیدونی کلییی التماس کردمم و گله که بلیط بچهم برا عصرجدید بهم ندادی حسرت موند به دلمم و فلان بگم نمیرم تیکه تیکم میکنهه😬