2777
2789
ولی همین که دوستش داره و با شرایط کنار اومده و تا یه بحثی بشه گذشته رو میکشه وسط میدونی چقدر آدم ویر ...

حرفت درسته.ولی دیگه استارتر مجبوره به خاطر دخترشم که خدایی نکرده سرنوشتی مشابه خودش نداشته باشه.کنار بیاد.کر بشه

ولی همین که دوستش داره و با شرایط کنار اومده و تا یه بحثی بشه گذشته رو میکشه وسط میدونی چقدر آدم ویر ...

خیلییییییی

ببین شاید من فقط چیزای عاشقانه نوشتم...

ولی خیلیییی تلخی ام داشت برام خیلیییی... 

اینجوری ام نبوده همش عشق و محبت باشه.... 

اون اوایل قبل ازدواج خیلیی میگفت... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفت درسته.ولی دیگه استارتر مجبوره به خاطر دخترشم که خدایی نکرده سرنوشتی مشابه خودش نداشته باشه.کنار ...

درسته عزیزم. آدم مجبوره به خاطر بچه ها تحمل کنه.و همین به بچه ها بیشتر آسیب میزنه.اینکه بزرگتر بشن و وسط بحث ها باشن و ببینن یا حتی از اتاقشون بشنون

خیلیییییییببین شاید من فقط چیزای عاشقانه نوشتم...ولی خیلیییی تلخی ام داشت برام خیلیییی... اینجوری ام ...

میفهممت.عجیب میفهممت چون یکم به شرایطت نزدیکم.

چون همیشه از قشنگی هاش نوشتی و تلخی ها رو ننوشتی برای بقیه یکم سخته باورش. انشالله خدا خودش بهت آرامش بده.به همسرت آرامش بده.گل دخترتو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه. باور کن من همیشه سرنمازم برای همسرم دعا میکنم خدا به دلش آرامش بده.هر چند اون میگه نفرینم میکنی،،🤣

مممنونم.... چرا همچین فکری میکنه😂😂😂

بخاطر همون قضیه که گفتم رهاش کردم.فکر میکنه دوستش ندارم.حتی میگه تو خجالت میکشی با من بیرون بیای.منم میگم تا وقتی اخلاقتو درست نکردی آره خجالت میکشم .دوستام ببیننت بگن شوهر فلانی چقدر گند اخلاقه.اخه وقتی بمن گیر میده با عالم و آدم قهره و انگار از همه طلبکاره.قبلنا من نمیزاشتم قهرمون طول بکشه سریع میرفتم سمتش آشتی میکردم.الان اگه یه هفته هم باهاش قهر باشم بروی خودم نمیارم.تا خودش بیاد پیش قدم بشه.البته غصه میخورم ولی نشون نمیدم.

میفهممت.عجیب میفهممت چون یکم به شرایطت نزدیکم.چون همیشه از قشنگی هاش نوشتی و تلخی ها رو ننوشتی برای ...

تلخی زیاد بوده... 

ببین یه بار گیر داد ک توام خونه اون میرفتی اونجا چیزی داری ...

جواب نمی‌دادم 

داشت دیوونه میشد..

من گفتم نه ندارم 

زنگ زد بهش گفت دارم میام وسایلاشو ببرم داد میزد.. 

جوری ک میگفتم الان سکته میکنه حتما...چچ

اون موقع  هنوز حرفی از همیشه بودن و ازدواج و.. اینا نبود..

آنقدر داد زد گفت همین الان برو خونه دارم میام . هر چی داره بده بهم...    

اونم هی میگفت باشه باشه فقط آروم باش...اونم ترسیده بود...

تاثیری داشته؟ الان بهتره؟

گیر که میده گهگاهی ولی همین که فکر میکنه من دوستش ندارم براش بزرگترین تنبیه هست . البته هر چی بچه ها بزرگتر بشن سعی میکنن مراعات کنن.ولی خب وقتی قاطی کنه و گیر بده اگه کنارم باشه منم قاطی میکنم و از خجالتش درمیام.البته کتک کاری نمیکنیمااااا منه خنگ بیشتر به خودم آسیب میزنم.چند بارم خودکشی کردم ولی ناکام موند