2777
2789
عنوان

بیایید راجب سریال ماه و پلنگ حرف بزنیممم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
خیلی پخمه اس شخصیتش

هیچ زن گاگولی وقتی شوهرش با.دوستش بهش خیانت میکنه برنمیگرده اونو ببخشه . اطراف من دوستام ، دخترداییم ، دخترعمه ام همه وکیلن طرف مقابلشون رو جر میدن . چقدر به شان خانم های وکیل توهین شد

کتایون عاشق محسن شد یا بازی بود حرفاش به جمالی

بعدنا عاشقش شده بود

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی محسنم احمق بود خوب میرفتی مهد بعد میرفتی شرکت بگیرنت حسرت شعر خوندن مانی به دلم موند
 ولی دقت کردید ملکا محسن جدا سدن چقدر رابطشپ=ون با مانی بهتر شد بیشتر میبردنش بیرون

کتایون یه دختر عقده ای و کینه ی بیشتر نبود. 

تصادف اتفاقی بود نه عمدی. درسته خیلی سخته خیلی‌ . اما هنوز زن اون پسر نبود که حقی برا بخشیدن یا نبخشیدن داشته باشه.‌

پدر و مادر پسر فوت شده بخشیدن. 

اما کتایون پر بود از عقده . و اینجور ادما خیلی خطرناکن. خدا تو زندگی هیچ کس نزاره. 

حاجی رو شب عقد پسرش کشت بازم خالی نشد.‌

زندگی ملکارو متلاشی کرد.‌ اختلاس کرد‌ . مردشور اینجور زنارو ببرن. 

و اما بنازم ملکا و خانوادشو. وقارشون. صبرشون. چقققققققدر قشنگ رفتار میکنن.‌ خانوادگی با شعورن و انسان. 

هر زنی بود عقده خیانت شوهرشو سر بچش خالی میکرد. اما ملکا نزاشت کوچکترین آسیبی به روان بچش وارد بشه. 

ای خدا اگه تمام زنا مثل ملکا خانم و با وقار بودن دنیا بهشت بود‌ 

هیچ زن گاگولی وقتی شوهرش با.دوستش بهش خیانت میکنه برنمیگرده اونو ببخشه . اطراف من دوستام ، دخترداییم ...

من اگه ده درصد از شخصیت عزیز ملکا رو داشتم.دیگه هیچی نمیخاستم. 

این زن خیلی نمونس خیلی.