2777
2789
عنوان

میخام ازدواج کنم بر بار دوم با فامیل نظر بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 121 پست
کجایی شما خونه نقلی یک تومنه؟ یکی برام پیدا کنمن به خودت ۱۰۰ میلیون شیریینی میدم😅

میترسم اسم شهرمو بگم با این همه اطلاعاتی که دادم شناسایی شم

ولی بخدا هست😂

نامزدمم تهرانی بود 

فقط میگفت چجوری ایننننن خونه ۱ تومن 

این کم کمش باید ۳  ۴تومن میبود😂

جالبه بدونی به ندرت و فقط کسایی که خیلی خیلی فقیر باشن خونه ندارن تو شهرمون 

‌‌‌

عزیزم خونه الان فک کنم رو ۴ الی۵ تومنه یه واحد معمولی ۱میلیارد که میشه رهن

ای بابا 

خداوکیلی انگار فقط ما قیمت خونه هامون همنقده😂

خواهرم تازه عروسی کرده 

هم خونه خرید هم ماشین 

حقوقشم ماهی ۳۰ ۴۰ تومنع

خونشم ویلاییه

با اینکه پدرش خیلی پولدار بود اما بدون کمکشون واقعا خرید 

‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم اسم شهرمو بگم با این همه اطلاعاتی که دادم شناسایی شمولی بخدا هست😂نامزدمم تهرانی بود فقط میگف ...

خب گل من همه ک شهر شما زندگی نمکینند.

استاتر گفتن تهران هستن

یک تومن اینجا پول رهن هست

💕

فکر میکردم بازم باشه تو شهرشونبعدشم جرا باید به شما جواب پس بدم؟خود استارتر گفتن که نیست

جواب پس نمیدی

داریم تبادل نظر میکنیم و صحبت میکنیم🧐

وقتی کامنت میزارید ریپلای میشید دیگه

این اپشن این سایت هست

💕

شما تو شرایط منی لطفا من رو راهنمایی کن میترسم ازدواج کنم پشیمون شم و طلاق بر بار دوم خوب نیست

عزیزم  من به مشکل برنخوردم خداروشکر حتی کلمه ای به خانواد حق دخالت نداد الانم خیلی راضی ام  فقد گاهی استرس زیاد میگیرم چون شوهرم به لحاظ مالی به کم راضی نیست منو دررفاه کامل گذاشته  ولی من قانعم وبیشتر ارامش میخام ازاین جهت گفتم که شما شرایط مالبت نسبت به خواستگارت بهتره به مشکل نخوری اگع کمالگرایی نکن  چون اون بنده خدا اذیت میشه  اما اگه دنبال ساختن زندگیتی ازدواج کن   اینم بگم ماباعشق بود ازدواجمون  سنتی نبود

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

جواب پس نمیدیداریم تبادل نظر میکنیم و صحبت میکنیم🧐وقتی کامنت میزارید ریپلای میشید دیگهاین اپشن این ...

فکر میکردم وقتی کامنت بزاری برای شخصی میزاری که روش ریپ زدی نه شخصی که مثل شما😂توروخدا آپشنای سایت رو بیشتر معرفی کن مارو از گمراهی درآر خاتون ژان🥺

‌‌‌

فکر میکردم وقتی کامنت بزاری برای شخصی میزاری که روش ریپ زدی نه شخصی که مثل شما😂توروخدا آپشنای سایت ...

گلم مشکل داریا

بالانر جواب منو با خنده دادی

ک شهر ما اینجوریه

الان قاطی کردی؟

شما کسیو ریپ نزدی صفحه ۲/۳ پیام گذاشتی

بقیه هم مثل‌ من متعجب شدن و سواال کردن ک کجا این قیمته.

همین حیلی ساده است

این برخوردهارو‌نداره

💕

نمیتونم یکسال از عمرم رو بذارمبعدم فامیله وجه خوبی نداره یک سال

فامیله که بهتر یه سری شناخت ازش داری 

خوب از خودش می‌پرسیدی ملاکاش چیه ؟ بعدا زبون در نیاره ، از الان همه چی رو بپرس، قطعا توی فامیل دخترای زیادی هستن از بین اونا اومده سراغ تو ،لابد یه چیزی توی سرش هست دیگه 

حالا نه یکسال ولی چندین بار باهاش حرف بزن بالاخره دستت میاد چجور آدمیه ، 

در کل با فامیل همه چیز سخت تر میشه ، 

نصیبت شد؟تاحالا نشده یه آقا از ازدواج من خرده بگیره نمی‌دونم ولی‌ملاکم مجرد بودن و نبودنش‌نیستمیخام ...

آره جونم،

با آقایی در حال آشنایی ام، همه ملاک هامو داره خداروشکر❤️

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍