2777
2789
عنوان

دوستان شوهر شمام هم صفر صدیه یعنی تو عصبانیت یه ادم دیگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 48 پست
نه حرف نمیزنه و میگه حرف نزن کارشو ول میکنه میخوابه منم میرم رو مخش..باهاش منطقی حرف میزنم داد بیداد ...

خودش باید بخواد که تغییر کنه

هر چقدم که عصبی باشه یا حالش بد باشه بازم ادم میتونه خودشو کنترل کنه

اگه میتونی باهاش صحبت کن بفرستش روانشانس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونموقع که اونشون یواش یواش داره چرکیده میشه و نا نداره ،واسه اونه 🤣🤣🤣🤣

بابا حالا انگار چی هس از اول ..یه هسته خرما که انقدر ابهت نداره همشون عنن بقول این خانوم

اره دیگه. بذار چروکیده بشن ، ما راحت شویم😂

کاش یه چیزی باشه بریزیم توغذاشون زودتر خشک بشه 😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بابا حالا انگار چی هس از اول ..یه هسته خرما که انقدر ابهت نداره همشون عنن بقول این خانوم

خدا نکشتت مردم از خنده ..دقیقا خیلی بدریخته آویزوون دلنگ دلنگ🤣🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کافور عزیزم کافووور 😂😂

برم ببینم عطاری داره بخرم بیارم بدم بخوره کشمش بشه 😂😂😂

از لحاظ مالی کمکش می‌کنی اینجور موقع ها؟

قبلا ها نه از زمانیکه مغازشو ازدست داد منم هواشو داشتم مخصوصا الان بخاطر بچه مجبورم البته اونم زمانیکه پول داشت هرچی خواستم خرید 

قبلا ها نه از زمانیکه مغازشو ازدست داد منم هواشو داشتم مخصوصا الان بخاطر بچه مجبورم البته اونم زمانی ...

خب وقتایی که قهر می‌کنه سرکار نمیره، تو هم قهر کن و پول نده بهش به هیچ عنوان . برا بچت هم چیزی خواستی بخری، مخفیانه بخر که شوهرت نفهمه. غذا هم فقط برای خودت و بچت بپز بخورین، به اون نده بگو قهرم. اینجوری توی تنگنا قرار میگیره و دیگه کم کم جرعت نمیکنه سرکار نره.

شوهر منم عصبانی میسه خیلی حرفها میزنه که خودش میدونه صحت نداره. من باهاش تو عصبانیت بحث نمی کنم. دعوامون نشه. بعدا صحبت میکنم . 

مردا معمولا تو عصبانیت کنترل رفتار ندارن