من شوهرم خوبه ولی تو عصبانیت همه چیز رها میکنه و هیچی براش مهم نیست درواقع هیچیه هیچی و میشه یه ادم کاملا غریبه و سرد ..و دوست داره حرف نزنه تا اروم شد دوباره خودش برمیگرده و عذر خواهی میکنه ..ولی مشکل اینجاست تو عصبانیتش کارشو زندگیشو همه چیو رها میکنه و اونروز کاملا عصبیه ..مگه میشه اینطوری اخه! خیلی چیزاشو تو عصبانیت ازدست داد و همچنان همینه من همیشه می مونم بین دو شخصیت که کدومش خوده واقعیشه و حرفه دلشه..اون بم میگه اصلا باهام حرف نزن چون حرف دلم نیست بت میزنم باهام نپیچ ولی من میگم خب بخاطر بحث مسخره براچی باید همه چیو ول کنی کارتو ول کنی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
همشون یه عن هستن عزیزم. نگران نباش. شوهر بقیه بهتر نیستن. شوهر من بدتره، توی عصبانیت وحشتناک داد میز ...
اونموقع که اونشون یواش یواش داره چرکیده میشه و نا نداره ،واسه اونه 🤣🤣🤣🤣
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
همسر منم اروم صبوره ولی عصبانیتش همه چیو از دماغم درمیاره
مثل منه اگه همسرم وایسه باهام یکی به دو کنه اشتباهات20سال پیشو به روش میارم🤕بنده خدا نمیمونه بحث کنه میره بیرون باز من عصبانی تر میشم که چرا نمیمونه آرومم کنه بشورم بذارمش کنار آروم میشم🤣🤣🤣🤣
ولی خب شااااید 2_3سال یبار اینجور عصبانی بشم
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نه حرف نمیزنه و میگه حرف نزن کارشو ول میکنه میخوابه منم میرم رو مخش..باهاش منطقی حرف میزنم داد بیداد میکنم هیچکدوم تاثییر نداره انگار شیطون میره تو جلدش ..ولی وقتی اروم شد صد هشتاد درجه تغییر میکنه برام غذا درست میکنه خوراکی میخره کارای عقب افتادشو میره از سر میگیره ولی من دگ چیزی ازم باقی نموند یه عصاب و حاله خراب