2777
2789

زنگ زد گف شماره ای ک روی کارت هس رو بفرس میخام زنگ بزنم مغازه فلانی گفتم کارت نیس هرچی گشتم گف مگه نگفتم مواظب باش و فلان گفتم یدونه بود ک عکسشو گرفتم فرستادم دیکه اونی ک تو میگی رو اصلا یادم نمیاد یهو قاطی کرد گف الان من چیکار کنن نباید یارو ببینه چه گوهی ازش خریدم ( بزام طلا خریده بود)😔ب طلایی ک واسم خریده میگه گوه یعنی واسم خریده ی روز نباید راحت باشم از رفتاراش باردارم خیر سرم همش غصه میخورم اصلا هم بددهن نیس نمیدونم چش شد یهو😔😭 بعدم دید ناراحت شدم قطع کردم تو روش، نیم ساعت ی ساعت بعدش زنگ زد جوابشو ندادم الانم اومده مسقتیم رفته خونه پدرش و برادراش همه جمعن 😔تو ی ساختمونیم، انگار ن انگار دلخورم ازش😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الکی حساسیت نشون میدی چیز خاصی نگفته 

ببین مث الان با این کارا فقط خودتو دور میکنی ازش ک رفته اونجا و تو‌ نرفتی.

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بابا مردا همشون همینن ــبه چیزی که گم میکنن سریع قاطی میکنن. 

تو هم دیگه خیلی حساسی. خودتو واسه این چیزا عذاب نده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
عزیزم چیزی نگفته کهتو روابط صمیمی که گوهم نباشه که دیگه صمیمی نیست😁واسه بارداریته حساس شدی نگران نب ...

یعنی واسم گوه گرفته دستم کردم و گوشم انداختم؟!!

الانم ک دلخورم گورشو گم کرده پیش خونوادش

یعنی واسم گوه گرفته دستم کردم و گوشم انداختم؟!!الانم ک دلخورم گورشو گم کرده پیش خونوادش

ای بابا حرف زشتی هست ولی تو دعوا حلوا خیرات نمیشه که کسی هم که داره فحش میده اینقدر دقیق فکر نمیکنه چی میگه 

یعنی واسم گوه گرفته دستم کردم و گوشم انداختم؟!!الانم ک دلخورم گورشو گم کرده پیش خونوادش

نرو تو جزییات ادم تو عصبانیت از این حرفا زیاد میزنه

گگر اینکه خودت خیلی خیلی پاستوریزه باشی