2777
2789
عنوان

لکه بینی اوایل بارداری توروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در حد چهار پنج نوار بهداشتی خون سیاه

بخدا نمیدونم من پریود نشدم تست زدم مثبت بود بتام ۹۶بود تو ۴هفته و۵روزسه روز بعدش روزدردشدید داشتم با لکه بینی درحدی ک نیاز ب نوار نبود 

رفتم سونو فرستاد ساک حاملگی دیده نشد گفتن خارج رحمیه احتمالا برو تیتر بتا رفتم به فاصله دوروز باید دوبرار میشد ک بازم کمتراز دوبرابر شد دوباره رفتم سونو شکمی تقریبا ۶هفته بودم بازم ساک دیده نشد واژینال ساک حاملگی بدون هیچ مشکلی دیده شد و گفتن لکه بینی طبیعیه دوهفته تمام مردم از استرس همون اول سونو واژینال برو خیال خودتو راحت کن 

ا پی درد خیلی شدیدی داره اگه زیاد درد نداری نگران نباش

کاربری دست دونفره....🌹
اره البته من زود زود نوار عوض میکنمتقریبا ی کوچولو از قبل کمتر اما خب من پریود حساب کردم

چی بگم فدات شم ممکنه پوچ بوده باشه . خودتو اذیت نکن در هر صورت همونی میشه که خدا میخواد

بخدا نمیدونم من پریود نشدم تست زدم مثبت بود بتام ۹۶بود تو ۴هفته و۵روزسه روز بعدش روزدردشدید داشتم با ...

ن عزیزم درد ندارم 

میگم سونو واژینال که مشکلی ایجاد نمیکنه با این لکه بینیم؟ 

چی بگم فدات شم ممکنه پوچ بوده باشه . خودتو اذیت نکن در هر صورت همونی میشه که خدا میخواد

اره والا 

اخه پارسالم همین موقع سقط کردم واقعا دیگه نمیکشم

پارسال اینموق فردا کورتاژ میشدم

یعنی ۱دی دقیقا شبیه بقیه پریودیات بود؟یا بعد تاخیر لکه ی بیشتر دیدی

قبل اینکه پریود شم چون تاخیر داشتم ازمایش دادم منفی بود روز بعد پریود شدم دیگه گفتم بارداری درکار نیس 

فقط گرمیجات میخوردم واسه اقدام سیاهدانه عسل اینجور چیزا

روز دهم لک دیدم تست زدم مثبت شد 

رفتم ازمایش اونم مثبت بود فقط لکه دارم اینم عکس تستام اخری مال امروزه گفتم ببینم اگه پررنگ شده یهنی بتام بالا رفته

سلام عزیزم چیشد دکتر رفتید؟انشاالله با خبرخوش برگردی

سلام خوبی عزیزم 

شانس ندارم که چهارشنبه ازمایش دادم گفتم  ببرم نشون دکتر بدم چون لکه داشتم جواب اومد بتام 123 بود هرکاری کردم منشی وقت نداد پنجشنبه اومدم دکتر میدونستم تا سونو نشم چیزی معلوم نیس گفتم خب دکتر خودش سونو داره گفتم سونو میکنه از شانش بدم برق مطب قط بود 

دکتر گفت برو ی سونو اورژانسی پیدا کن 

خلاصه سرتو درد نیارم چون میخواستم ی جای خوب سونو بدم واسه امروز س 11 و نیم وقت سونوگرافی واژینال دارم

محض اطمینان ی تیتر بتا هم دادم جوابش نیم ساعت دیگه میاد

من که چشمم آب نمیخوره بارداریه سالمی باشه بازم توکل بخدا