2777
2789
عنوان

خداییش نی نی سایت چقد ترسناکه

112 بازدید | 4 پست

وای من چند تا تاپیک راجب اینکه بعصی زنا کنار شوهرشون به خانوما اخم میکنن دیدم و گفتم چه موضوع چرتی و تاپیک زدم 

و کلا نظرم این بود چیزی که مال ما نباشه مال ما نیس واقعا

بعد یه زنه اومده میگه نه شما خرابی شما عشوه میاین شما همه الین شما بلین که اون زنا هم اخم میکنن و جالب اینه ملت هم تایید کردن

من کاری ندارم ولی در کل اولا که انقد ضد زن نباشیم اگه مردی خودش نخواد پای هیچ دختری به زندگیش وا نمیشه حالا هر کی هر چقد میخواد زور بزنه

بعدم درسته که حالا اینجا فضا مجازیه ولی یعنی دل شکستن و تهمت زدن انقد راحته؟مال من صرفا یه نقد اجتماعی بود بدون زوم روی شخص خاصی لطفا همه جا دلتونو بزرگ کنین حتی تو همین فضای مجازی بع اونی که کنار خیابون وایمیسته هم درست نیس ما بگیم خراب چون ما خدا نیستیم که همچین حقی داشته باشیم و از شرایط زندگی کسی هم خبر نداریم

شعور🤌

ناراحت نشو عزیزم 

اینجا خیلیا دلشون پر از سیاهیه نه فقط اینجا همه جا کلا ...

و متاسفانه مجبورن سیاهی های دلشونو اینطوری با زخم زبون به بقیه منتقل کنن بلکه یکم دلشون با خودشون صاف شه 

...

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظری راجب مردهایی که دارن با پارتنرشون راه میره اگه مردی نگاه زیادی بکنه به خانمش دعوا راه میوفته ند ...

هوف اصن راجب این چرت نمخوام حرف بزنم موضوع بی اهمیته

نه اگه بع خانومش اعتماد داشته باشه و حالش باهاش خوب باشه و انقد باهم صمیمین و میگن و مخندن که اصن به اطراف اهمیتی نمیدن و بهم توجه دارن البته اگ رابطه سالم باشه

چرا دعوا راه بیفته مگ چاله میدونه بابا اه نگا بکنن خب مردم به هم نگا میکنن دیگه اهمیتی مگ داره😐

من اصن برام مهم نیس و به مجرداش نگا نمیکنم تا حالا رل که هیچی کراشم نزدم بعد برم به متاهلا نگا کنم