2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7105 بازدید | 188 پست
دقیقا منم بیشتر بخاطر همین موضوع اصلا اصلا نمیخوام‌ بهش فکر کنم حتی اگر دعا و جادو واقعیت نداشته باش ...

اهوم حسود ها و کینه ای ها خیلی ترسناکن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

مادم یه سری غیر مستقیم گفت بهش کع یه نفر تو خانواده هست می‌گفت هرکس باشه شوهر من نیست مادرمم چیزی نگ ...

باید بهش ثابت کنید کار شوهرشه چون اونم مثل شما به شوهرش اعتماد داره

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اصلا به سحروجادو اعتقاد ندارم.اگه هم وجود داشته باشه هرکسی نمیتونه وا نگشت شمارن کسایی که واقعا ...

منم نداشتم ولی این ادم قبلا تو حوزه علمیه درس خونده اونجا احتمال زیاد بلد شده 

طرف ۳۰روزاول محرم روضه ومجلس داره ۳۰روزصفرهم ازروضه ومجالس جمع نمیشه بعدبه راحتی به منی که مانتویی ه ...

بحثای مردم احمق کن ما مردم عادی افتادیم به جون هم برای این چیزا اونقت یه کسایی دیگه دارن میچاپن امروز رفتم اداره ده روزه یه کلیک نزدن تازه داشتم آهنگ سریال امام علی که تو حالت انتظار ادارس رو مسخره میکردن    دیگه میخوام بالا بیارم بحث مانتویی و چادری میشه

[QUOTE=366989319]عزیزم تهمت نیست دیگه بعد از چند ماه ثابت شده بهمون[/QUOTEسحر وجادو تو قران هم اومده.

نمیدونم چطوری میان میگن ما قبول نداریم.

من ازوقتی اون طلسم واسم کردن یعنی خدا شاهده هرکی میگه طلسم مثل سگ میترسم. 

خودتونو نجات بدین از طلسمه .بیچاره میشین. خدا لعنتش کنه.

اخه چه دشمنی باهاتون داره؟

پرسیدم میتونید بگید کی گفت از فامیل درجه یک هست گفت اسم فامیل هاتون رو بگید من بهتون میگم کدوم از بی ...

ای کاش منم می تونستم بفهمم کیه .....

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بیاریدش خونه

به دستی بزنید بهش بگید دیدیم رفتی جایی که سحر و جادو می کنن

پرس و‌جو‌کردیم فهمیدیم برای ما  دعا گرفتی 

اگر دست برنداری بلایی سرت میاریم که نفهمی از کجا خوردی

و خدا برای من کافیست.....
طرف ۳۰روزاول محرم روضه ومجلس داره ۳۰روزصفرهم ازروضه ومجالس جمع نمیشه بعدبه راحتی به منی که مانتویی ه ...

میدونم چی میگی ، ولی خدا تو همین سوره بقره میگه وای بحال کسایی که به اسم من از مردم سواستفاده میکنن و رفتاری دارن که نباید داشته باشن ....

وای را هم که میدونی چیه...یعنی بزرگترین و ترسناکترین دره ای که تو جهنم هست .....پس اینها فقط به خیال خودشون ادمن و حتی خداهم روشون حساب باز نمیکنه ....برات مهم نباشه ، این ادمها کم کم دارن نسلشون منقرض میشه خداروشکر ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چطور ثابت شده ؟ اون آیت الله چند پول گرفت؟ گفت چی کار کنید اصلا از کجا پیداش کردید؟یه درصد هم به اون ...

۵۰ تومن گرفت کارشم واقعا خوبه هرکس رفته بود می‌گفت راست گفته 

بعد ما ها دقیقا روز بعد از دیدن شوهر خواهرم برامون مشکل پیش میاد.

حتی تو خونه خواهرم پای اجنه باز شده خودش هم میگفت