2777
2789

پسر همسایمون با دختر همسایمون یه کارایی کردن خب خودتون متوجه بشین بعد بابای دختره دعوا داد بیداد و دعوای خیلی بزرگی شد خب بابای دختره به پسره میگه باید بیای دختر منو بگیری بماند ک اختلاف سنی فوق العاده زیادی دارن اصلا فکرشم نمیتونید بکنید حالا بزرگ خاندان برای اینکه این مشکل حل بشه به پدرم گفته ناهار میایم خونتون ک مشکل رو حل کنیم چون فامیله ماست بزرگ خاندان حالا بگذریم ماامانم از صبح کلی دعوا کرده میگه من کاری به بزرگ خاندان ندارم خوش امد من نمیخوام فلان پسر ک کار بد کرده بیاد خونه ی من به مت چه ربطی داره نمیخوام بیاد بذار بقیه بیان بعد دعوای بزرگی شد صبح😐مامانمم لج کرده گفته من ظرفامو در نمیارم بابامم میگه خب به من گف میخوام بیام خونتون بهش بگم نیا؟ مامانم میگه ما بد نوم میشیم 25نفر میان ناهار😐حق با کیه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابات

بعد میدونی مامانمم چی میگه ظرف از خونه پدرت بیار من ظرف در نمیارم ب قران ابرو ریزیه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خو دارن میان دیگبابات چیکار کنه

دقیقا

حق با مامانتون 

چکار به شما داره

اگه میخوان مسیله رو حل کنن خونه خودشون بگن همه برن :/ 

عجیبه ها 

بنده خدا مامانتون 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
حق با مامانت

چرا؟ 

خب برن خونه همونا. مامانت راست میگه . شمانه سر پیازین نه ته پیاز!

پسره ی بیشرف فامیل دور پدرمه

حق با مامانتون چکار به شما دارهاگه میخوان مسیله رو حل کنن خونه خودشون بگن همه برن :/ عجیبه ها بنده خ ...

خب چیکار کنه یعنی باید بیرونشون کرد چیکار کنم مامانم اروم بشه قبول کنه 😐میخواد ظرف از خونه پدر بزرگم بیاره

خب برن خونه همونا که مغزشون تو خشتکشون بوده

حق با مامانت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...