2777
2789

زنگش زدم میگم شام چی بذارم گزینه هاش حالا

یه چیزی بذار هرچی خودت میدونی

پیتزایی

کوبیده ای

زرشک پلو با مرغی

لای پلویی

کله پاچه ای 

هرچی باشه میخوریم😐

میگم حالا ینی چی؟ 

میگه هرچی خودت میپزی من چه میدونم

میگم اوکی پس املت میذارم

میگه نههههه منظورم از هرچی خودت میپزی بین گزینه هایی بود ک بهت گفتم

خدایااا فقط شوهر من اینقدر توقع غذاییش کمه یا شوهرای شماهم همینن😂😂😂همیشه چیزای خوب خوب داره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر من میگه هرچی میذاری بذار

بعد اگه ساده باشه معترض میشه

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
مسخرت کرده

ن بابااااا دلت خوشه ها جدیه همیشه همینه 

کلا توقع غذاییش بالاست

غذا اگه بدون گوشت باشه یا ساده باشه اذیت میکنه نمیخورا

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

🤣🤣شوهر من عاشق آشه هر وقت میپرسم میگه خود دانی اش بزار

اینم اما تکراری بدون. گوشت نمیخوره دیروز اش رشته گذاشتم

شوهر من میگه نمیدونم هرچی برای خودت راحت تره هرچی خودت میدونی. میگم حب اگه میدونستم که از تو نمیپرسیدم. در نهایت جوابش: ولش کن دو تا تخم مرغ آبپز کن یا سیب زمینی

یعنی این تخم مرغ آبپز کن انگار واسه من فحشه! من میگم غذااااا چی درست کنم 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄