2777
2789
عنوان

من مرد بی اعتبار نمیخام نمیخام چ کنم💜

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 38 پست
همه حرفات درست و منطقی فقط کاش با جمله آخرت خرابش نمی کردی « چیزی که شما به گوشتون نخورده » این قضاو ...

دقیقاً با آدم‌هایی مثل شما باید همینجوری برخورد کرد چون منتظر هستید که ببینید یکی لول زندگی شرایط زندگیش اصلاً نحوه زندگیش با شما فرق می‌کنه انگشت اتهامتونو بگیرید سمتش هزار جور سوال و جوابش بکنید در صورتی که اصلاً هیچ چیزیش به شما ربطی نداره یعنی اون آدم حتی اگه مشروب هم بخوره انسانیت هم نداشته باشه به هیچکس هیچ کمکی نکنه باز به شما و صد تا آدم مثل شما هیچ ارتباطی نخواهد داشت و هیچ وقت نمی‌تونید بابتش مواخذش بکنید ولی متاسفانه چون کسی باهاتون همچین برخوردی رو نداشته در کمال احترام و ادب جوابتون رو دادن بیش از اندازه پاتون رو از گلیمتون دراز کردید اجازه می‌دید به خودتون که به هر کسی هر جوری دلتون می‌خواد صحبت بکنید ازشون در مورد هر چیزی که دلتون می‌خواد سوال بپرسید در صورتی که زندگی خصوصی مردم نه به شما نه به هیچکس دیگه‌ای هیچ ارتباطی نداره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

شاید اگ جات بودم با دخترم ب زندگیم ادامه میدادم،اخرش همه تنها میشیم حالا مطمئنی ت پنجاه شصت سالگی هم ...

چشم جانم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاً با آدم‌هایی مثل شما باید همینجوری برخورد کرد چون منتظر هستید که ببینید یکی لول زندگی شرایط زن ...

من فقط گفتم لول زندگی به اینا نیس که شما میگی ، هیچ اتهامی هم نزدم آیا می دونی به کسی که اتهامی نزده حرف در دهنش بزارید خودش اتهامه ؟ من حتی نگفتم کسی که مشروب میخوره آدم بدی هست یا خوبه ، یا کی گفتم زندگی شما به من ربط داره ؟ 

پس غیر از قضاوت کردن ، شما به مخاطب هم اتهام میزنید و ادعا هم دارید لول تون خیلی بالاس 

من لول ام بالا نیس ، یه شخص کاملا معمولی ام من کی باشم که همه حرفام درست باشه ، اما تلاش می کنم از اینی که هستم بهتر باشم 

کاربر آقا 

من فقط گفتم لول زندگی به اینا نیس که شما میگی ، هیچ اتهامی هم نزدم آیا می دونی به کسی که اتهامی نزده ...

باتوجه به خط دوم نوشته هاتون اصلا کی باشی که بخوای لول تعیین کنی براشون آخه کجای زندگی اونهادجا داری چرا فکر کردی نظرت پشیزی ارزش داره اخه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

باتوجه به خط دوم نوشته هاتون اصلا کی باشی که بخوای لول تعیین کنی براشون آخه کجای زندگی اونهادجا داری ...

شش ساعت فکر کردی تا جواب یه پیام ساده من رو بدی ، اکه نظرم به قول شما پشیزی ارزش نداشت این همه ذهن شمارو به خودش مشغول نمی کرد 

کاربر آقا 

شش ساعت فکر کردی تا جواب یه پیام ساده من رو بدی ، اکه نظرم به قول شما پشیزی ارزش نداشت این همه ذهن ش ...

متاسفانه من وقتی یه کاری رو دارم انجام میدم روی اون تمرکز کردم به چیزای چرت و پرت خیلی توجهی نمی‌کنم و پیام شمام انقدر چیز چرت و پرتی بود اونقدری نگاه نکردم دقت نکردم که ببینم باید چه جور تودهنی بزنم الان بهتون میگم اصلاً شما تو چه جایگاهی هستی که بخوای ببینی انسانیتو نمی‌دونم شخصیت و فلان دارن یا نه یکی حرف از اینا می‌زنه که خودش همچین چیزایی رو دیده باشه تو دور و اطرافیانش داشته باشه نه شما

مذهبی مشروب خور 😐 شاید آب انگوره🥴

🙈🙉🔇

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃