2777
2789
عنوان

من دو خواهر شوهر دارم ک با برادر شوهرم تو ی آپارتمان سه واحده

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 41 پست
با لباس کهنه متوقعشون میکنه؟

نه اینکه پس فردا هر چی تو خونه نیاز نداشت طلب کنن

به لباس کهنه ختم ‌نمیشه دیگه 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یمدت میدادم به خواهرشوهرام البته کفش و لباس نو چون بچه ی من خیلی سیسمونی داشت خیلیاشون استفاده نکرده کوچیک شدن ،بعد دیدم پشتم میگن هی لباس میخره ،لباساشون اضافه میاد، پول داداشمونه فلان 🫤 میدم به نیازمند حداقل به دعایی پشت سرم میکنه ن اینکه حرف دربیاره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
تو محبت می کنی ولی اونا پرو میشنبه نیازمندی که ناشناس هستش بده

چه افکاری

چقد ترسیدم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

چرا

اول لباس کهنه س بعد میشه جیزای دیگه

بعد تقسیم کنین چیه به هرکسی اندازه نیازش میدی دیگه مگه غنایم جنگه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

نه اینکه پس فردا هر چی تو خونه نیاز نداشت طلب کننبه لباس کهنه ختم ‌نمیشه دیگه

چی بگم عزیزم 

اتفاقا به نظر من بهتره آدم چیزایی رو که احتیاج نداره بدون چشم داشت  ببخشه به دیگران ثواب داره 

خدایا شکرتتتتتتت 

عزیزای دلم توتاپیکای این استارتر حرص نخورین ...برین تاپیکای جدیدش تا علت رو متوجه بشین🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
عزیزم حوصله نداشتم کامل توضیح بدم اشتباه برداشت کردیپستمو بخون

کامل خوندم . هرسال صلاح میدم ب یکیشون بدمو فلان میشنو  بابا جان تو ک خیر میکنی دیگ چیکار داری ب بعدش.  درضمن حوصله  توضیح ندارید تاپیک نزنید ‌ اعصاب بقیع عروسک بازی  دستتون نباشه 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
کامل خوندم . هرسال صلاح میدم ب یکیشون بدمو فلان میشنو بابا جان تو ک خیر میکنی دیگ چیکار داری ب بعدش ...

خوندی!؟

گفتم زایمان کردم یکیشون نیومد منم دادم بچه اون یکی

تو هم تا درست نخوندی پست نزار😐

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
خوندی!؟گفتم زایمان کردم یکیشون نیومد منم دادم بچه اون یکیتو هم تا درست نخوندی پست نزار😐

عزیزم میگم خوندم فارسی بلدید .... لطفا واس دوتا لباس دست دوم قانون نذار ک اومد دادم نیومد ندادم . اصلا نده چکاریع ..قاب دستمال کن یا دم کنی قابلمه هات ‌ . خوبه امثال شما جای خدا نیستید ک بخاید رزق بدید ب آدما . نیومده شاید پول نداشته دیگ شمام بیا پایین  بسه .

عزیزای دلم توتاپیکای این استارتر حرص نخورین ...برین تاپیکای جدیدش تا علت رو متوجه بشین🤣

بخدا روانمو ریخت ب هم ... بریم بابا اتلاف وقته