2777
2789

خیلی وسواس دارم تو غسل کردن هر غسل رو شاید پنج شش بار بیشتر انجام میدم مثلا از تموم شدن پریودم تا پریود بعدی هر وقت حموم برم غسل حیض میکنم میشه راهکار بگید هرچی غسل میکنم انگار حس میکنم تمیز نمیشم😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وسواسه دیگه. وسواس از شیطانه برای همین نباید اعتنا کنی. محل ندی یعد یه مدت درست میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
دست خودم هرچی میگم درست انجام دادم باز دوباره از اول شروع میکنم

همین دیگه هر موقع خواستی شروع کنی بگی من غسل کردم پس نیازی نیست. 

ببین یه چیزی بگم بدونی

اعمال عبادت ما به حکم واقعی نیست بلکه ظاهری هست. یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلا نمازی که ما میخونیم باید با لباس تمیز بخونیم. اگر این لباس همه اش نجس شده باشه و ما ندونیم نمازمون درسته و مقبول هر چند در واقعیت لباس نجس هست. همینکه ظاهرا پاک هست درسته. 

حالا غسل هم که شما کردی دیگه انجام شده پس دیگه نباید تکرار بکنی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
آره😭

خدا رو شکر ک تو چیز دیگ ای وسواس نداری. 

اینک چند بار انجام میدی همش کار شیطانه. با این کار ب روحت غلبه میکنه و مغزتو درگیر و ممکنه بهد ها هم تو چیزای دیگ این تکرار رو انجام بدی. من خودمم اینطوری بودم. اول از نماز شروع شد میخوندم بهد میگفتم اشتباه خوندم دوباره و چند باره تکرارش میکردم. بعد وسواس سر نجسی و پاکی اومد سراغم و شدید تر شد. فقط اینو بهت بگم تا پیشرفت نکرده خودتو درمان کن. برو دیش روانشناس یا روانپزشک حتمااا

البته اول از همه باید خودت ب خودت کمک کنی. اعتنا نکن اصلااا

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

دست خودم نیست اونوقت حس میکنم درست انجام ندادم 🥲

خودتم خوب می دونی که فکرت غیر منطقیه..تنها راه درمانتم بی محلیه...بری مشاور همین رفتار درمانی رو انجام می ده..تنها کسی که می تونه کمکت کنه خودتی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز