با نمک هیچوقت حتی حاضر نشدم امتحان کنم متنفرممممممممم😕😕😖
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من هیچکسو اطرافم ندیدم با نمک بخوره اولین بار اینجا شنیدم
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این ک چیزی نیس ما یه غذا داریم ب اسم خورش ماست گوشت گردن گوسفندی، ماست، زعفرون و شکرفوقالعاده خوشمز ...
مه رو حلیم قیمه میریزیم امتحان کنید یه بار عاشقش میشید
آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"! خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخابها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱
شیربرنج رو من با شکر میخورمهمسرم با نمکمن تهرانی هستم اون واسه شهرستان هیتبه نظرم تفاوت ذائقه و فرهن ...
منم تهرانی هستم دیگ شیر برنج رو با شکر نمیخورم اینو با نمک
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻