2777
2789
عنوان

خونه ی دویست متری مون رو گذاشتیم فروش نشستم گریه میکنم به خاطر جن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 96 پست
وای یعنی چی یا خدا

بخدا شبا میان بالا سرم صدام میزنن

میان بغلم میشینن

قشنگ حسشون میکنم

ب مامانم ک میگم میگه توهمی شدی اعتقاد اصن نداره میگه خرافاته

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمک تو خونه هاتون بخش کن یه گوشه جارو نکن اسپند دود کن قرآن بزارید شبا گوش بدید صبحا با صدا کم همین جور روشن بزارید عود اصلا روشن نکنید عود عطر دارمنظورم از سید کاوه تو یوتوب کمک بگیرد اون پاکسازی می‌کنه 

ببین دعا فایده نداره روی هر دعا خودش یه جن هست من پدر شوهرم جن از بدن انسان میکشید بیرون الان متاسفانه فوت کرده شانزده سال فقط پاکسازی تنها کسی ک بلده استاد کاوه تو اینستا یا یوتوب هست کار ش عالیه من دیدم  م میگم

ببین دعا فایده نداره روی هر دعا خودش یه جن هست من پدر شوهرم جن از بدن انسان میکشید بیرون الان متاسفانه فوت کرده شانزده سال فقط پاکسازی تنها کسی ک بلده استاد کاوه تو اینستا یا یوتوب هست کار ش عالیه من دیدم  م میگم

ببین دعا فایده نداره روی هر دعا خودش یه جن هست من پدر شوهرم جن از بدن انسان میکشید بیرون الان متاسفا ...

الان من شوهرم بچه ننس مادرش خیلی دعا میگیره میدونم بنظرت من برم دعا کنم جناش میره