2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شدید مادرانه

55 بازدید | 12 پست

عذاب وجدان شدید دارم مقصر بودم  دوس ندارم تعریف کنم ....کاش زمان بگذره و یاد بچه هام بره....زمان طولانی مامان  خوبی ام  بعد یهو انرژیم میفته  گند میزنم به خوب بودنم(تنبیه بدنی  نبود  موضو)

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آبجی منم پسر بزرگم اعصاب نزاشته برام‌خیلی دعواش میکنم عذاب وجدان میگیرم مثل سگگگگ بداخلاقم در مقابلش ادا درمیاره ۱۰ سالشه

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
میترسم قضاوت کنن حوصله انتقاد ندارم خودم میدونم کاربدی کردم الان عذاب وجدانش داره اتیشم میزنه

ن بگو اهمیت نده

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
بگو عزیزم خب🥲🥲

دیشب  دوساعت تمام  یکی از حروف الفبارو به دخترم یاد میدادم  هی اشتبا مینوشت  منم اینقد بهش فشار اوردم  اشکش درمد و گفت  اصلا دوس ندارم بنویسم درهمین احوالات  پسرم سرما خورده بود شامشو دادم  داروشم دادم  از طعم دارو بدش اومد هرچی گفتم تحمل کن  حال خودشو بد کردو ومنم بهش گفتم  واقعا بی ادبی  اونم گریه کرد  ....بعد همه بدنم از حرص و این جریانات میلرزید  اخر به دخترم یاد دادم و پسرمم گریش تموم شد اما قیافشون  جلو چشممه

آبجی منم پسر بزرگم اعصاب نزاشته برام‌خیلی دعواش میکنم عذاب وجدان میگیرم مثل سگگگگ بداخلاقم در مقابلش ...

وای منمدیشب اوج بداخلاقیم بود  خیلی بهشون فشار اوردم

دیشب دوساعت تمام یکی از حروف الفبارو به دخترم یاد میدادم هی اشتبا مینوشت منم اینقد بهش فشار اورد ...

پسرم  عمدا  از طعم  دارو حالشو بد کردو  بالا اورد   تازه  بهش شام داده بودم

دیشب دوساعت تمام یکی از حروف الفبارو به دخترم یاد میدادم هی اشتبا مینوشت منم اینقد بهش فشار اورد ...

عزیز دلممممم قربونت برم دوتا هدیه براشون بگیر خوشحالشون کن خودتم روحیت عوض میشه اشکال نداره🥰😍❤️‍🔥 

عزیز دلممممم قربونت برم دوتا هدیه براشون بگیر خوشحالشون کن خودتم روحیت عوض میشه اشکال نداره🥰😍❤️‍🔥

قربونت عزیزم