2777
2789
عنوان

تهرانیایی که میخان تشکیل زندگی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 57 پست
گرون نخریدید؟؟

نه قیمتش همینه که

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سمت نارمک میشه؟؟

تهرانپارس 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
خوب چند سالشه؟۷میلیارد خودش چطوری جمع کرد خرید؟

۲۸ سالشه

کار کرده خب وام کار پس انداز فروش طلا 

اخه بحث این هست که میخرن یا نبنگاه اصلا بگه بذار ۵ملیارد مشتری ندارن بدبختی

اون بحث ارزششه

چند درصد میتونن اخه میتونن خونه بخرن؟

منطقیم هست 

اینو بابام خریده بود برای داداشم ک بزرگش کنه و منطقه خوبتر 

میگ دیگ نمیتونم صبر کنم پول بیاد دستم بفروشمش بره اصلا 

.

۲۸ سالشهکار کرده خب وام کار پس انداز فروش طلا

شوهرتون خیلی ادم اینده نگر و عاقلیه.. یکی مثل پسری که دوسش دارم فقط دنبال عشق و حال بازیه و هیچ پولی جمع نکرده

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
کجا البته خونه بدون آسانسور توی جاهای شلوغ فاجعه هستش توی این دزد بازار

اصلا خونه ای که اسانسور نداره یهنی خیلی قدیمیه چون دیگه خیلی وقته مجوز نمیدن بدون اسانسور بسازن

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
اون بحث ارزششهچند درصد میتونن اخه میتونن خونه بخرن؟منطقیم هست اینو بابام خریده بود برای داداشم ک بزر ...

والا با دوتا ملک میخواستیم جابجا کنیم بریم منطقه دیگه

یکیش فروش رفت یکیش ن 

الان خونه خودمون رهن نشستیم 

بحث من ارزش نیست قدرت خرید مردمه

توانایی خرید صفره