2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وی فکر میکند کراش العالمین است

استایل صفر این چه کفش و شلواریه

قیافه مغرور از خود راضی.سر خودش معطله

نظر من آش دهن سوزی نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بش میاد چی باشه؟از لحاظ شخصیتی

مغروره 

حس میکنم بگیره حالا تو رو چرا نگرفتع خدا داند

عصبیه زنش میشدی هر روز گیر میداد چرا اینو پوشیدی چرا فلان جا رفتی (غیرتی بیش از حد) 

مغروره حس میکنم بگیره حالا تو رو چرا نگرفتع خدا داندعصبیه زنش میشدی هر روز گیر میداد چرا اینو پوشیدی ...

رل نبودیم 

از اول گفت بیا رفیق باشیم چون کوچیکتر بود قبول کردم

دردودلاشو بهم میگفت و  کسی رو ندارم توجه کنه بهم و این حرفا

منم حس مادری داشتم که می‌گفت دوس ندارم حس بزرگتری داشته باشی و از اول هم وایب خواهر نمیدادی و وایب دوست و رفیق میدادی

ولی خب از طرفی هم سر یسری رفتارایی که داشت باهم بحثمون میشد چندبار فرصت داد که اصلاح کنم خودمو

که در اخر گفت یکی رو دوست داره و رفاقتمون تموم شه

همون نیوشام 
رل نبودیم از اول گفت بیا رفیق باشیم چون کوچیکتر بود قبول کردمدردودلاشو بهم میگفت و کسی رو ندارم توج ...

تو خودتو اصلاح کنی برا اون

چیکارته مگه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم