2777
2789
عنوان

مامانا شما بچتونو دوست دارین🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسش دارم ولی حاضر نیستم بخاطر بچه خودم را پیر و محدود کنم و موقعیت هام را از دست بدم.کاری که مادرای دهه ۶۰ افتخار می دونستن.معتقدم من هم یک انسانم و جز بچه داری باید به خودمم به عنوان یک انسان توجه کنم.جدا شدم بچم را هم با خودم آوردم.حتی شرط ازدواج دومم این بود همسرم بتونه با دخترم کنار بیاد و اگر نمی تونست ازدواج مجدد نمیکردم،اما حاضر نیستم از خودگذشتگی کنم و مثلا بخاطر بچه شغل و تحصیل و سلامتم را بیخیال شم.این دوست نداشتن نیس 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بخاطر بچه هام بیست ساله دارم با یه وحشی زندگی میکنم

امیدوارم بچه هام درآینده افرادموفقی باشند چون من خاطرشون ازهمه چیم گذشتم سلامتیم جوک نیم

البته منت نمیزارم باعث لبانی بدنیااومدنشون منم پس باید پشتشون باشم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
زن داداش عفریته من خودش پول داشت ولی رفت شوهر کرد بچه رو ول کرد

چرا عفریته . اون جدا شده نمرده که حق زندگی داره . بچه و مسئولیت ش شرعا با پدرش.  حتما واسه این انتخاب دلیل دا ه 

من کسی رو میشناسم که وقتی حرف طلاق شد ، با وجود توانایی مالی گفت بچه هاشو نمیاره چون به نظرش توانایی تربیت درست اونارو به تنهایی نداشت . دو تا پسر بچه که اصلا ازش حرف شنویی نداشتن

بحث دوست داشتن با مسئولیت پذیر بودن فرق داره.چه مرد و چه زن زمانی که بلد نباشن توی زندگی مسئولیت پذیر باشن قطعا پدر و مادر مسئولیت پذیری هم نخواهند بود.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

الان من میگم من بچم نبردم می‌دونی چرا چون بعد طلاق جا نداشتم کار نداشتم پدر مادر نداشتم خواهر برادرم زندگی خودشون داشتن میرفتم تو خونه ها کار میکردم از پرستاری بگیر تا حموم دستشویی لباس مردم  الآنم یه اتاق اجاره کردم پول بیش پنجاه با ماهی پانصد نه کولر دارم نه یخچال یه وعده غذا میخورم پس بچم تو آسایش بیش خانواده شوهر باشه بهتره تا بامن زجر بکشه

اونم مادرشه!

بله ولی همه انتظار دارن مادر بچه رو پیش خودش نگه داره و پدر بره دنبال عشق و حالش 

دادن حضانت به پدر به این معنی نیست که بچه دیگه مادرش نمیبینه  حداقل هفته ای یه روز بچه پیش مادرشه مگه اینکه مادره اصلا علاقه ای به بچه اش نداشته باشه 

من خودم بعد فوت همسرم به هزار بدبختی و مشکل پسرمو پیش خودم نگه داشتم حتی بعد ازدواج مجدد هم ماهی یک بار میفرستمش بره پیش خانواده پدریش

ولی نمیدونم اگه جدا میشدم چی کار می کردم 

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....