2777
2789
عنوان

مامانا شما بچتونو دوست دارین🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 51 پست

والله من طلاق گرفتم دخترم هم حضانتشو کامل داشتم ولی به خاطر اینکه بابای خودش بزرگش کنه رجوع کردم چون نخواستم سایه ی مرد دیگه ای بالای سر بچم باشه ولی بعضی از مادرها شرایط نگهداری ندارن خوب به هزار و یک دلیل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچمو تو 8هفتگی که باردار بودم از دست دادم هنوزم براش گریه میکنم با این که هنوز من ندیده بومدمش خیلی دوسش داشتم بعضی هارو نمیدونم چرا اینطوری میکنن

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

غریب به اتفاق اونها هم بچه هاشون رو دوست دارن ولی از پس مسئولیت و مخارج بتنهایی بر نمیان یا باید برن سر کار و کسی نیست از بچه نگهداری کنه و پول پرستار یا مهد رو هم ندارن . یک طرفه قضاوت خوب نیست 

هنوز نی نی م تو دلمه ولی کلی بگم بنظرم نمیشه گفت خب اون شخص تو چه شرایطیِ خیلی شنیدم مثلا خانواده ی دختر میگن اگه طلاق میخوای خودت برگرد ولی بچه رو حق نداری بیاری 

یا مثلا زن میدونه کار نداره خونه نداره تا رو روال بیفته باید بخور و نمیر زندگی کنه اونوقت بچه رو با خودش کجا ببره؟

یا مادر مطمئن بچه ش جاش پیش پدرش و خانواده ی پدری بهتره

بنظرم اصلا نمیشه قضاوت کرد🙂

قطعا همه دوست دارن ولی شاید شرایط ندارن حالا فرض کن بچه خونه پدرش همه جور امکاناتی داره بعد مادره ببره تو خونه پدرش خرج شکمش هم نتونه بده همون بچه میگه داشتم زندگیم رو میکردم تو ناز و نعمت من رو آواره کردی یا فرض کن مادر افسردگی داره با وجود دوست داشتن بچش حالش خوب نیست که مراقبش باشه من از اطرافیان داشتم خودش بستری میشد خونه هم که بود قرص می‌خورد می‌خوابید خب همچین آدمی صلاحیت ندارم 

ربطی به دوست داشتن نداره

بچه همون پدرم هست ولی کسی این سوالو از پدر نمیپرسه

گاهی وقتا نمیشه بچه رو برد باید توی شرایط بود تا فهمید

اکثرا بخاطر شرایط مالیه، یه ازدواج مجدد، تا ابد نمیتونن مجرد باشن مخصوصا اگه جوون باشن

البته استثنا وجود داره که بچه رو نمیخوان و بهش سر نمیزنن

ولی درکل هیچ مادری دوست نداره از فرزندش جدا بشه ولی گاهی موقعیت های زندگی آدم رو مجبور میکنه تصمیم های سخت بگیره