2777
2789
عنوان

وای الان همسایمون میاد آشوب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به شما ربطی نداره اون پرت کرده حق الناس گردن اون میمونه ولی شماهم اگه میدونی گفتنش باعث جنگ و دعوا میشه و ضررش بیشتره ب نظرم حرفی نزن ولی رد مظالم بده...مثلا ۲۰۰هزار بده ب مستحق ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همکارت عقب موندس؟ بهش بگو دیگه در خونه من نیا

میگ اسنپ منتظرم بود. حالا دو دقیقه قبلش حرف میزدیم بهش حتی گفتم دخترم خوابه. انتظار داشتم زنگ بزنه رو گوشیم بگه بیا کلیدو بگیر ن ک زنگ بزنه من هول هولکی رفتم ک دخترم بیدار نشه دیدم یهو ی صدای بدی اومد بخدا انقد ترسیدم گفتم نکنه شیشه ترک برداشته باشه

شیشه مگه رنگ داره؟ یعنی لب پر شد شیشع؟ دعوا نداره که من بودم خودم میرفتم در خونه طرف میگفتم یه همکار ...

وای من حاظرم از جیبم خسارت بدم. این همیشه خدا زن و بچشو با موتور جابجا میکنه ماشینو بیرون نمیبره ک آفتاب نخوره بارون نزنه. من ترسم از دعوا کردنشه وگرنه حرفم خسارت نیس والا

وای من حاظرم از جیبم خسارت بدم. این همیشه خدا زن و بچشو با موتور جابجا میکنه ماشینو بیرون نمیبره ک آ ...

خودت داری میری بهش میگی دعوای چی دیگه، از قصد نکردی که اگه میدونی ادم نیس ولش کن

خودت داری میری بهش میگی دعوای چی دیگه، از قصد نکردی که اگه میدونی ادم نیس ولش کن

میدونم دعوا میکنه! شرایط مشابه داشتیم البته پسر صاحبخونمون اتفاقی ی وسیله زد ب ماشینش غوغا شد